Zobacz pełną wersję : Civic V 1,6 vtec 125km
witam od niedawna jestem posiadaczem hani z tym silnikiem i czy oplaca mi sie do niego wpakowac gaz? bo robie duzo kilometrow i teraz sam nie wiem... Jaki gaz najlepiej? i jakis ogarniety warsztat okolice Żory-Pszczyna zeby mi jakiegos gowna nie wpakowali i nie bylo problemu z ustawianiem/ewentualanymi problemami.
Grzybohun94
02-01-14, 00:17
Po pierwsze - szukaj
Po drugie - sekwecja tylko i wyłącznie, ja mam na kompie stagg 300 i jedzie tak samo na pb i lpg ;)
czy opłaca
jeszcze nei dawno sie baaardzo oppłacało
bo LPG było po 2zł a PB prawie po 6
teraz PB juz niestety tylko 2 razy droższe no ale itak wiadomo ze sie dosyc szybko zwróci
z tym ze sensowna istalka +fachowy montaż to min 2k
reduktor KME Tur/Silver lub Zavoli Zeta N
albo AC czarny
wtryski Baraccuda albo hana albo OMVL
sterownik staga
Sorki ale nie umie sie jakos odnalezc na tym forum, nie mam czasu zeby czytac szukac itp... Wolalem spytac dokladnie o jaki silnik mi chodzi i mniej wiecej dostalem odpowiedz. Dzieki bardzo.
jakbyscie jeszcze wiedzieli gdzie jest jakis ogarniety warsztat w mojej okolicy to by bylo dobrze ;p
Grzybohun94
04-01-14, 11:00
Masz tematy województw, spytaj w odpowiednim dziale (czyli GDZIE ZROBIĘ itp), a na pewno się dowiesz ;) tylko weź pod uwagę że lepiej przejechać i 100km żeby było dobrze zrobione niż potem pluć w brodę że druciarstwo