Zobacz pełną wersję : Civic 92-95 i wspomaganie
Czy jest Civic 92-95 z jakims silnikiem ktory nie ma wposmagania :?: Jesli tak to z jakim :?:
Ja mam D15B7 wersja kanadyjska (CX) i wspomagania niet :)
Wlasciwie to ja niczego nie mialem :D
D13B2 nie mialo wspomagania
[ Dodano: Czw 08 Wrz, 2005 15:40 ]
niektóre gołę D15B2 też nie
Ja mam D15B7 wersja kanadyjska (CX) i wspomagania niet :)
Wlasciwie to ja niczego nie mialem :D
Ja mam D15B7 wersja kanadyjska (LX) i jest wspomaganie klima, wszystko w elektryce i nawet tempomat :D
jest nawet civic 6g ktory nie ma wspomagania i ja go własnie mam :D
no i w czym rzecz, można wiedzieć ?
D13B2 nie mialo wspomagania
[ Dodano: Czw 08 Wrz, 2005 15:40 ]
niektóre gołę D15B2 też nie
Witam.
Jestem szczęśliwym posiadaczem D13B2 i wspomaganie mam.
Witam.
Jestem szczęśliwym posiadaczem D13B2 i wspomaganie mam.
o ile sie nie myle to seryjnie nie bylo :roll:
no i w czym rzecz, można wiedzieć ?w tym ze auto do dragu nie powinno miec wspomagania jak dla mnie i zbieram info kochany
no i w czym rzecz, można wiedzieć ?w tym ze auto do dragu
hmmm... ktos Tu kombinuje i calkiem niezle, ale Ziomie AdamR, przeciez wspomaganie mozesz zawsze wywalic!!!
zastanawima sie tylko czy sa jakies roznice pomiedzy D13 a D15 w konstrukcji nadwozia???
no i w czym rzecz, można wiedzieć ?w tym ze auto do dragu
hmmm... ktos Tu kombinuje i calkiem niezle, ale Ziomie AdamR, przeciez wspomaganie mozesz zawsze wywalic!!!
zastanawima sie tylko czy sa jakies roznice pomiedzy D13 a D15 w konstrukcji nadwozia???dorgi Ziomie Skrobku uklad kierowniczy ze wspomaganiem znaczaco sie rozni od ukladku bez wspomagania, przyjamniej tak jest w innych autach ale jak jest w civic`ach to tego nie wiem ale wiem ze jak sie ma wspomaganie i sie je odloczny to predzej czy puzniej i tak sie z***** bo plyn ma jakies tam dodatkowe zadanie typu samorowanie i nie wiem jak to jest mozliwe ale w madrych ksiazkach tak jest napisane. Tylko nie wiem czy te teorie maja zastosowanie w konstrukcjach Hondy.
jak wywalasz wspomaganie, zapętlasz za pomocą rurki obieg płynu i hula. kiera lekko nie chodzi, ale nie masz obciążenia na silniku.
jak wywalasz wspomaganie, zapętlasz za pomocą rurki obieg płynu i hula. kiera lekko nie chodzi, ale nie masz obciążenia na silniku.ale sa zbedne kg wiec od razu trzeba brac bez wspomagania. W modrych ksiazkach jest napisane ze w aucie bez wspomagania latwiej krecic kiera niz w aucie w ktorym jest wspomaganie tylko ze odlaczone
zdejmujesz pasek od wspomagania i czesc
zdejmujesz pasek od wspomagania i czesc
no czesc
ale zostaja zbedne kg
myśle że nie ma aż takiego problemu
zresztą maglownica bez wspomy kosztuje ze 150 max 200zł a taka z wspomaganiem i reszta osprzetu mozesz sprzedac bez problemu za lepsze pieniadze
wiec kupuj cokolwiek, bez wzgledu na to czy ma wspomaganie czy tez nie
ciekaw jestem jaka jest róznica w wadze samej maglownicy ?
pompe ze zbiorniczkiem i chlodniczka mozesz sobie zdjac
myśle że nie ma aż takiego problemu
zresztą maglownica bez wspomy kosztuje ze 150 max 200zł a taka z wspomaganiem i reszta osprzetu mozesz sprzedac bez problemu za lepsze pieniadze
wiec kupuj cokolwiek, bez wzgledu na to czy ma wspomaganie czy tez nie
ciekaw jestem jaka jest róznica w wadze samej maglownicy ?
pompe ze zbiorniczkiem i chlodniczka mozesz sobie zdjackochany ziomie rozchodzi sie o to ze w mardych ksiazkach jest napisane ze maglownica z odlaczonym wspomaganiem wczesniej czy puzniej i tak sie z*****
Więc jaki tu właściwie jest problem :?:
Zrzucasz pasek, odkręcasz pompe, wymieniasz maglownice na fabryczną bez wspomagania.
pozdr.
Więc jaki tu właściwie jest problem :?:
Zrzucasz pasek, odkręcasz pompe, wymieniasz maglownice na fabryczną bez wspomagania.
pozdr.
no w sumie to zaden
P.S. Co to sie dzieje :?: zeby dziewczyna takie zeczy wiedziala :wink:
Adam R., jak masz cifa ze wspomaganiem to mozemy zrobić zamiankę :grin:
Ja ma D15B7 bez wspomagania, golutka była DX. Teraz szybki w prądzie śmigają.
Adam R., jak masz cifa ze wspomaganiem to mozemy zrobić zamiankę :grin:
Ja ma D15B7 bez wspomagania, golutka była DX. Teraz szybki w prądzie śmigają.
jeszcze nie mam cifa
Jak kupisz ze wspomaganiem, to możemy dobić targu, wymienimy się maglownicami.
Ja miałem silnik 1.5 d15b8 wersja hamerykańska i też nie było wspomagania a jak coś to maglownica bez wspomagania leży w komórce gotowa do wysyłki :)