Zobacz pełną wersję : Kontrolka poduszki pasażera
dokładnie chodzi mi o kontrolkę (chyba bo niewiem co to jest) która jest nad włącznikiem świateł awaryjnych, domyślam się że jest to od poduszki pasażera, po przekręceniu stacyjki w II pozycje zapalają się wszystkie kontrolki i również ta kontrolka po kilku sekundach gasnie czy tak powinno być czy to znaczy że poduszka pasażera jest wyłączona jeśli tak to jak ją włączyć, auto mam od kilku dni zostało sprowadzone z USA i niemam do niej żadnej instrukcji
W fotelu pasazera masz czujnik. Jezeli ktos siada na fotel i bedziesz mial dzwona to poduszka wyskakuje. Jezeli na prawym jest pusto i masz dzwona to poduszka nie wyskakuje
W fotelu pasazera masz czujnik. Jezeli ktos siada na fotel i bedziesz mial dzwona to poduszka wyskakuje. Jezeli na prawym jest pusto i masz dzwona to poduszka nie wyskakuje
Z mojego krótkiego pobytu na tym forum zauważyłem że jesteś expertem w temacie Hondy fajnie że jesteś na tym forum bo ma kto doradzić dziękuje za odpowiedż
tak dołanczam sie Milek zawsze pomaga DZIEKI CHŁOPIE !!! :aloha: a co do poduszki to u mnie jest tak samo. Zapala sie kontrolka na kilka sepund po czy gaśnie.