Zobacz pełną wersję : Poduszki EK3
Witam Mam pytanie pewnie już było ale dziś szukam wszystkiego na szybko dlatego pytam a mianowicie, wywaliły mi poduszki w Civicu EK3, i teraz pytanie co zrobić z dziurą po poduszce od strony pasażera , trzeba zmieniać całą deskę czy jak to wygląda bo się nawet nie orientuje nic jeszcze nie rozbierałem tak tak że nie wiem, liczę na szybko pomoc :)
pozdrawiam :)
są specjalne zaślepki w to miejsce
A wiesz gdzie by takowa można dostać??
daj ogłoszenie w dziale gielda, kiedyś ktoś sprzedawał chyba user jarusnet o ile mnie pamięć nie myli
lub
http://allegro.pl/zaslepka-poduszki-pasazera-schowek-civic-96-00-i3805214632.html
Ja mam ori poduszke pasazera z ek3 na zbyciu jak bys chcial.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
trzeba zmieniać całą deskę czy jak to wygląda bo się nawet nie orientuje nic jeszcze nie rozbierałem tak tak że nie wiem, liczę na szybko pomoc
Poduszka jest wyciągana, a jej pokrywa zewnętrzna nie jest częścią deski rozdzielczej, więc ten element się wymienia odkręcając kilka śrub a nie ściągając całą deskę...
Kup poduszki i po sprawie...
Mam pytanie, jak wyciągnąć poduszke pasażera w tym civicu, wyjąłem schowek a następnie wykręciłem trzy śrubki, a teraz nie wiem jak bo jak podpycham to do góry to cała deska w tym miejscu się podnosi??