PDA

Zobacz pełną wersję : dekielki do alufelg a'la advan - jaka alternatywa?

lub3cki
14-12-13, 18:38
czy ktoś posiada jakieś inne nieoryginalne dekielki w swoich fejkowych advanowskich felgach? mam felgi w kolorze gunmetal i trochę mi się nie widzą te chromowane oryginalne dekielki, macie jakieś patenty na inne dekielki do tych felg? jeśli tak to proszę o foty...

kurgan
17-12-13, 17:24
przemaluj :) nie wiem czy dekielki oz-eta wejda w otwor fejkowych advanow

lub3cki
17-12-13, 19:40
przemalowanie to raz a dwa to to, że te dekielki nie są płaskie tylko coś na kształt stożka i to mi niezbyt pasuje... pewnie trzeba będzie kupić jakieś zwykle allegrowe pod dany wymiar i ewentualnie nakleić jakąś naklejkę lub przemalować je...

kruczekvu
18-12-13, 17:33
pewnie trzeba będzie kupić jakieś zwykle allegrowe pod dany wymiar i ewentualnie nakleić jakąś naklejkę lub przemalować je...
Tak będzie najprościej
Kiedyś z innymi felgami to samo robiłem

Infi
18-12-13, 17:50
mozna zamowic u chinoli czarne plaskie kapselki advana, volka itp cena za kopmplet drogo jak na chinoli bo az 20$

lub3cki
18-12-13, 21:04
faktycznie cena troche spora jak za fejkowe kapselki ale to już z przesyłką? masz jakieś namiary na to? jak to wygląda?

kamil1988
18-12-13, 21:36
a czarne Cie nie interesuja te advanowskie? 100 +przesylka chyba od japanracing nie tanio, pytalem sie o cene niedawno bo mi jeden dekielek odlecial