PDA

Zobacz pełną wersję : Fotele z prelude iv do civica v gen

Angeela
14-12-13, 00:30
Hej, jestem tu nowa, więc proszę o wyrozumiałość i z góry przepraszam jeżeli powtórzyłam temat ;)

czy fotele od prelude iv wejdą do mojego Civica V? I co trzeba poprzerabiać? :)

Rudy_
14-12-13, 00:32
wejść wejdą ale szyny trzeba przerobić :) poszukaj tutaj na forum gdzieś na pewno jest to opisane

Grzybohun94
14-12-13, 08:43
Jak ja wsadzałem to założyłem na 3 śruby i sie trzyma, ale na dniach ogarnę jakąś blaszkę żeby na 4tą śrubke wkrecic. Musisz wywiercic nowe - właściwie wyfrezować - otwory z przodu, ten z tyłu podpasował bez przeróbek
Najlepiej jakbyś sprobowala szyny z 5g zamontowac do pralkowych i tyle :)

19Ryba10
14-12-13, 10:37
no wlasnie najlepiej przełożyć poprostu szyny z civic v do prelkowych . Kwestwia wywiercenia jak dobrze pamietam 1 otworu. Ja u siebie w vi przynajmniej tak robilem a prowadnice z tego co wiem są takie same w v i vi gen. Jak nie sprobujesz to nie zobaczysz , a jak sprobujesz to zalozysz :)

Grzybohun94
14-12-13, 12:20
V i vi geny sie troszke różnią, ale przekładaj szyny i tyle w temacie :D

Angeela
15-12-13, 11:21
dobra postaram się jakoś sobie poradzić :) tak myślałam że trzeba będzie otwory powiększyć : P

djfania
16-12-13, 11:43
tak myślałam że trzeba będzie otwory powiększyć : P

lol...

gruszkin
16-12-13, 12:06
lol...

co tu z lolem wyskakujesz bakse chcesz palić?to dział techniczny a nie trollingu minimalistycznego.

Angie, musisz tak naprawdę skołować płaskownik pare cm, i wiesz, wywiercić 2 otwory -z jednej strony przykręcić go do szyny a z drugiej do kasty - nie robiłem tego ale tak na chłopski rozum.

A jak nie chcesz się bawić w przeróbki, pomysl nad fotelami z del-sola.

Angeela
16-12-13, 13:27
myśle że znajde gdzieś jakąś złotą rączke która pomoże mi to zrobić :) dzięki za pomoc, bynajmniej się czegoś nauczyłam :D

gruszkin
16-12-13, 14:30
zaloguj się na h3m (google->h3m) , to znajdziesz z okolicy miłosników hondy, może któryś za przysłowiowe piwo Ci to ogarnie