PDA

Zobacz pełną wersję : Felgi drag...

albanOS
12-12-13, 21:03
Witam tak się zastanawiam które z dragów najbardziej podchodzą do mb6, wiem, że to wszystko gust, ale chce poznać wasze zdanie im więcej osób tym lepiej, jeden warunek rozmiar 16 7j, chyba szprychowe podchodzą najlepiej do tego auta np. 41, kolor auta ciemny fiolet.

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk

spychu
13-12-13, 08:47
Temat masakrycznie z dupy, kazdy ma inny gust i nikt sie nie wypowie co najlepiej podchodzi i zaraz beda awantury bo co dla jednego bedzie mega, dla innego bedzie kupa.

albanOS
13-12-13, 09:32
Twoja wyp. Jest msakrycznie z dupy, od tego jest forum, żeby konfrontować wyp. ludzi i zwrócić uwagę na to co najbardziej ludziom podchodzi, co mnie interesuje, że będą awantury, i że ludzie na tym forum mają problem z uszanowaniem zdania innych to ich problem, ja mam jako tako swój typ felg, chce zobaczyć co ludziom się podoba.

zakit
13-12-13, 09:52
to jak chcesz zobaczyc co sie ludziom podoba to poczytaj ich tematy. i akurat to twoj temat i wypowiedz jest z dupy.

albanOS
13-12-13, 09:59
Zakit Tobie też już podziękuje, ma 3000 postów jeden z drugim i myśli, że zjadł już całą wiedze. Nie popierasz tematu to go omiń i się nie udzielaj a nie bawisz się w moderatora.

Kwapcio23
13-12-13, 10:06
Po co modyfikować auto skoro się nie ma jasno sprecyzowanego pomysłu i trzeba pytać ludzi o zdanie? Nie mam 3, ani 5 tysięcy postów i też uważam, że temat bez sensu. Tuning wizualny polega na tym, że auto ma być inne niż wszystkie i prezentować indywidualizm właściciela. Mnie się bardzo podobają dragi dr23, ale co z tego? ;)

albanOS
13-12-13, 10:13
Po co modyfikować auto skoro się nie ma jasno sprecyzowanego pomysłu i trzeba pytać ludzi o zdanie? Nie mam 3, ani 5 tysięcy postów i też uważam, że temat bez sensu. Tuning wizualny polega na tym, że auto ma być inne niż wszystkie i prezentować indywidualizm właściciela. Mnie się bardzo podobają dragi dr23, ale co z tego? ;)

A kto powiedział, że ja nie mam jasno sprecyzowanego celu? Mam swój typ, chce zobaczyć co aktualnie ludzie by do tego auta założyli to wszystko, mówisz 23 ok dzięki.

spychu
14-12-13, 10:20
Albanos zastanow sie na soba to raz.

Twoje pytanie jest mocno z dupy (ze wzgledu na to co napisalem w pierwszym poscie) to dwa

Naucz sie korzystac z forum, regulaminu i zastanow zanim kolejny raz klepniesz bezmyslny spam, temat od felg juz istnieje i tam nalezy zadawac takie pytanie, jest przyklejony i znakomicie widoczny to trzy.

http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?5074-Chc%EA-kupi%E6-nowe-felgi/page241