Zobacz pełną wersję : dolot
wojtek1907
25-03-08, 20:56
witam kolegów jezdze hondą civic 92r 1.5 16v załozyłem dolot i wogóle go nie słychac ??? co mam zrobic z takim problemem.
:aloha:
Założyłeś stożek dla lepszych osiągów silnika czy po to aby sie darł jak po*****y podczas przyspieszania ??
takie darcie sie nic nie daje, a sam stozek malo da musisz miec jeszcze power rure czy jak to sie tam zwie, zainwestuj troche albo pomysl zeby cos samemu zrobic bardzo polecam taka zabawe troche krwi potu ale warto sie pobawic
sorry ze bez przecinkow ale nieraz sprawdzam wytrzymalosc pluc jak ktos na glos czyta hehe
nie no jak na końcu tego dolotu masz stożek :d no to musi być go słychać. Jak by nie był założony z power rurą czy spasowany do oryginalnej rury co od puchy szła to i tak stożek zawsze ryczy. Jakiej firmy masz ten filtr? A moze wkładkę sobie założyłeś??
wojtek1907
26-03-08, 17:41
kiedys on ryczał jak poj*****y autoi postało 2 tygodnie bez jazdy i sie skaczyło
Ja się dopnę do tematu. Co myślicie panowie na temat filtrów K&N wkładanych w fabryczną obudowe? Da to coś? taki np http://www.allegro.pl/item330283277_filtr_powietrza_k_n_civic_cr_v.html
stashek,
wlasnie ma ktos moze potwierdzone dane z hamowni itp z wkladka i bez?