PDA

Zobacz pełną wersję : Jedna z czterech felg cięższa od pozostałych

macieks
10-12-13, 21:59
Cześć. Kupiłem stalówki, używki proste, natomiast zauważyłem po odbiorze że jedna z nich jest cięższa od pozostałych. Wszystkie mają dokładnie te same wymiary, osadzenie i rozstaw śrub, wyglądają identycznie natomiast 3 z nich mają naklejkę fabryczną hondowską a ta czwarta cięższa jest pewnie innej produkcji. Nie ważyłem ich ale przy podnoszeniu czuć różnicę w wadzę. Myślicie że można ją zakładać z tamtymi?Na przodzie będzie pewnie ściągać. A na tyle będzie ok? Bezpiecznie dla fury?
Pozdrawiam.

kuster
10-12-13, 22:14
Cześć. Kupiłem stalówki, używki proste, natomiast zauważyłem po odbiorze że jedna z nich jest cięższa od pozostałych. Wszystkie mają dokładnie te same wymiary, osadzenie i rozstaw śrub, wyglądają identycznie natomiast 3 z nich mają naklejkę fabryczną hondowską a ta czwarta cięższa jest pewnie innej produkcji. Nie ważyłem ich ale przy podnoszeniu czuć różnicę w wadzę. Myślicie że można ją zakładać z tamtymi?Na przodzie będzie pewnie ściągać. A na tyle będzie ok? Bezpiecznie dla fury?
Pozdrawiam.

daj ja na tył
jak bedzie dobrze wyważona to nie bedzie różnicy

miodek89
15-12-13, 12:01
Na tył załóż ją i będzie ok ; )

Camellia Racing
21-12-13, 22:29
Ja bym szukał tej samej w tej samej wadze co pozostałe.
Jak na oś zakładasz te same opony to i felgi też. Nie chcę przesadzać ale to jak jeżdżenie na OEM amortyzatorze/sprężynie z lewej a KW z prawej...