Zobacz pełną wersję : Sprężyny teina czy eibacha do 6gen??
Witam, waham sie miedzy sprezynami tych 2 firm, na razie beda pod seryjnymi amorami, moze w przyszlosci zafunduje sobie bilsteina, auto to 6generacja, co mi doradzicie??
Moze macie fotki jak 6gen siadla po zalozeniu ktorys z wymienionych springow??
Pozdrawiam
przy samych sprezynach to kieruj sie cena...sporo ludzi kupilo Teina i nie narzekaja
Mialem eibacha w golfie i troszke byly za miekkie
nie wiem jak to jest z teinem ale eibach to kompromis pomiedzy wygoda a stywnoscia
Gdybym kierowal sie tylko cena to kupilbym Jamexa lub podobne, ale slyszalem ze nie warto oszczedzac...
ja malem eibacha i bylem bardzo zadowolony
michalm320
24-03-08, 22:59
Kiedyś pisałem z kolesiem z passwordjdm.pl na temat Eibachów i bardzo sobie chwalił i polecał. Dlatego ja się na takie same zdecydowałem i za jakiś miesiąc sobie takie sprawię.
Kiedyś pisałem z kolesiem z passwordjdm.pl na temat Eibachów i bardzo sobie chwalił i polecał. Dlatego ja się na takie same zdecydowałem i za jakiś miesiąc sobie takie sprawię.
ale nie na seryjne amory... poszukaj postów wiele tego jest... albo zacznij zbierac na nowe amorki :aloha:
pozdro
michalm320
25-03-08, 14:46
ale nie na seryjne amory... poszukaj postów wiele tego jest... albo zacznij zbierac na nowe amorki
On miał założone na seryjne. Wiadomo że szybciej się je wykończy ale jak ktoś zakłada na amory które są totalnym dnem jeśli chodzi o ich skuteczność to nie ma sie co dziwić że sie szybko rozlecą.
On miał założone na seryjne. Wiadomo że szybciej się je wykończy ale jak ktoś zakłada na amory które są totalnym dnem jeśli chodzi o ich skuteczność to nie ma sie co dziwić że sie szybko rozlecą.
zakładałem na nowki sztuki KYB. po 10K na tym zestawie... nie polecam!
ale zrobisz jak chcesz :agent: ostrzegam tylko ze wrocisz do tematu.
michalm320
25-03-08, 17:10
zakładałem na nowki sztuki KYB
A te nówki to olejowe czy gazowe amorki?? Bo planuje w przyszłości założyć gazowe amory pod te springi. Mój kumpel w VTi ma gazowe KYB i do tego jakieś springi -60mm i dwa lata tak śmiga i nie słyszałem złego słowa od niego
gazówki KYB.
poszukaj na forum wiele o tym bylo...