Zobacz pełną wersję : Zatrzaśnięty bagażnik
Forumowicze, głupia sprawa. Zatrzasnął mi się wczoraj bagażnik i za Chiny nie mogę go otworzyć. Próbowałem ciągnąć cięgno linki przy fotelu kierowcy, nie pomogło. Otwieranie z kluczyka odpada, nie działało już jak kupiłem samochód. Ma ktoś jakiś pomysł jak się za to zabrać?
Próbowałeś od środka coś podziałać ? Ściągnąć obudowę (tą na progu załadunkowym) i dostać się jakoś do mechanizmu linki. Może się uda :) Gimnastyka :)
Tej listy nie zdejmuje się przypadkiem na otwartym bagażniku? :p
Forumowicze, głupia sprawa. Zatrzasnął mi się wczoraj bagażnik i za Chiny nie mogę go otworzyć. Próbowałem ciągnąć cięgno linki przy fotelu kierowcy, nie pomogło. Otwieranie z kluczyka odpada, nie działało już jak kupiłem samochód. Ma ktoś jakiś pomysł jak się za to zabrać?
od środka na zamku jest taki "*******nik" - chyba nim da się otworzyć bagażnik
;2133460]od środka na zamku jest taki "*******nik" - chyba nim da się otworzyć bagażnik
Wydaje mnie się, że aby dobrać się do tego *******nika, trzeba i tak ściągać plastiki.
Wejdź do bagażnika od tylnych siedzeń, tak jak kolega Szczur napisał. Przy zamku klapy bagażnika powinieneś znaleźć taki wystający piertolnik, którym odblokujesz zamek.
wystający piertolnik
Zwany fachowo dzyndzlem, wihajstrem lub dynksem :D
Tzw. dzyndzel od wihajstra - jak to mówią. xD
Dokladnie tak jak piszecie! ;)
tak jak pisali koledzy powyżej, trochę gimastyki i powinno się udać dostać od tylnych siedzeń ;)
Musisz w nią wejść od tyłu i pociągnąć dzyndzelek - tak jak Koledzy radzą :) Innej opcji nie ma.
Musisz w nią wejść od tyłu i pociągnąć dzyndzelek
No ładnie, ładnie ... ;)
MisieK1989
02-12-13, 09:03
haha :D bez sprośnych komentarzy :D
Dziś spróbuję to ogarnąć tak jak mówicie, wcześniej słabo z czasem było . ;) A i jeszcze jakby ktoś podrzucił foto tego pi******niczka to byłbym wdzięczny ;)
Haha - jeszcze duch w chłopakach nie ginie :) Wiedziałem, że prędzej czy później będą skojarzenia :cool:
Shady92 - dzisiaj już ciemnica, ale jeśli bardzo tego potrzebujesz to jutro postaram się strzelić jakąś fotę.
A i jeszcze jakby ktoś podrzucił foto tego pi******niczka to byłbym wdzięczny
Tutaj masz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c17ec604cc67.jpg (http://naforum.zapodaj.net/c17ec604cc67.jpg.html)
No to widzę, że kruczekvu mnie ubiegł, ale jestem pewien, że lepiej bym tego nie zrobił :)