Zobacz pełną wersję : Dostepność czesci
Witam jaka jest dost epnosc czesci do coupe 6 gen??
chodzi mi o czesci silnikowe zawieszenie itd, ale nie w ASO :lol: raczej JC etc
Jest wszystko tak samo jak do innych modeli
ciekawe tylko jak z jakoscia tych z JC. Na dniach bede u nich kupowal tuleje do zawiechy, wiec za jakis czas sie okaze..
ciekawe tylko jak z jakoscia tych z JC. Na dniach bede u nich kupowal tuleje do zawiechy, wiec za jakis czas sie okaze..
mam od nich klocki hamulcowe - benznadziejne, 0 wyczucia pod pedałem, a dzisiaj kupilem filtr paliwa... zobaczymy czy mój *******alacz dalej bedzie *******alał czy tylko jeździł :P
U mnie lata wszystko, oprócz bębnów, ale zamieniają od ręki. Polecam, bo można dużo zaoszczędzić.
U mnie lata wszystko, oprócz bębnów
Jak to rozumiec z tym "lataniem" ?
U mnie lata wszystko, oprócz bębnów
Jak to rozumiec z tym "lataniem" ?
Pozytywnie. Historia jest krótka z bębnami. Kupiłem krzywe, pojechałem, zamienili, zrobiłem 500 km, krzywe, pojechałem, zamienili, teraz tez mam krzywe, ale mi się nie chce jechać...
am od nich klocki hamulcowe - benznadziejne, 0 wyczucia pod pedałem
wcale sie nie dziwie, bo JC ma tylko Kashijame, a to gówno, chyba że sie jezdzi jak emeryt i klocek nie dostaje porzadnej temperatury to ujdzie.
Kiedys sprzedawali Nishimbo, a teraz juz nie i chyba nikt tego juz nie sprzedaje, a szkoda
Ja dzis wymienilem na Ate i jest juz spoko, aczkolwiek to nie to samo co wspominane Nishimbo
LIO nie prawda, jak byliśmy u Jacka to mówił, że mają też Black Diamond :) A ich części nie są takie tragiczne tylko trzeba mieć zaufanego człowieka, który powie - to weź z JC a o tym zapomnij ;) mimo że ma z nimi umowę :D
Black Diamond to wydawało mi sie ze tylko tarcze, a nie klocki
tak czy siak bylem przyrozmowie mojego mechanika z JC i koles powiedzial, że nic nie poleca bo to co maja to jest gówno !!!!!!
nie wiem, hamulce będe robił za jakiś czas to prześwietlę temat :) A wracając do tematu z częściami do Hond nie jest źle :D
DObrze ze maja duzy wybor i wszystko na miejscu , ostatnio kupowalem tuleje i sworznie , niestety cala zabawa przy przodzie ponad 700 zl w civie 5 gen
W JC nie kupujcie silentblocków do zawiechy. Ja kupiłem na przód i wytrzymały zaledwie 2 miesiące. Mam zawiechę -30mm . Szkoda kasy i roboty. Lepiej po silentblocki od razu uderzać do ASO po oryginały. Tak zrobiłem dostałem na części 12 miesięcy gwarancji i zapewnienie sprzedawcy , że 2 lata powinny wytrzymać na tym zawiasie i na naszych dziurawych drogach. A robię 30 tys. km rocznie.
W JC polecam kupować olej Mobil 1 jest tańszy nawet o 30 zł na bańce 4 L.
Przykład: MOBIL 1 10W / 40 pólsyntetyk 4L :
- w markecie 136 zł
- w JC 102 zł
Także trzeba wiedzieć co kupować