Zobacz pełną wersję : Okleina czarny zamsz
Witam,
Czy miał ktoś do czynienie z tym o to produktem? http://allegro.pl/okleina-czarny-zamsz-alkantara-flok-135x50-i3690801404.html
Jakie są Wasze opinie?
Pozdrawiam
hmm nawet nie wiedziałem szczerze o istnieniu czegoś takiego, ale chyba warto by spróbować. Tylko chąc okleić deskę to za małe kawałki :(
Ale może warto spróbować? ; )
hmm nawet nie wiedziałem szczerze o istnieniu czegoś takiego, ale chyba warto by spróbować. Tylko chąc okleić deskę to za małe kawałki :(
cytat z aukcji
szerokość 135cm (długość dowolna) ;)
szerokość 135cm (długość dowolna)
to połóż to w kilku kawałkach na deskę tak żeby się nic nie odróżniło :D
deskę okleić to akurat byłby wyczyn, raczej nawet nie wykonalne, chyba że jest to deska rozdzielcza z fiata 126p :P
Myślicie, że ta okleina nada się na boczki i podłokietnik?
wątpię, według mnie, na podłokietnik tylko materiał, i to dobry, żeby się brzydko nie wycierał.
A jaki material proponujesz? Alkantara?
kolega w del solu oklejal takim zamszem deske, boczki i wszystkie plastiki :)
wyszlo zacnie, mimo ze roboty bylo z tym strasznie duzo...
kolega w del solu oklejal takim zamszem deske, boczki i wszystkie plastiki :)
wyszlo zacnie, mimo ze roboty bylo z tym strasznie duzo...
A może masz zdjęcia, gdzie będzie widać efekt tej pracy? Jestem bardzo ciekaw jak to wyszło ; )
Nie mam niestety... jakos kontakt z kumplem sie urwal.
ale szczerze powiem, ze na pierwszy rzut oka wyglada jak flok,
mowil, ze nie bylo tragedii z deska, bo material ladnie sie poddawal i ksztaltowal :)
Czyli mówisz, że warto spróbować? Więc ten materiał, też będzie dobry na boczki i podłokietnik? : )
ten bedzie dobry na elementy plastikowe :)
na boczki (te materialowe) i podlokietnik lepiek kup taki jak ja mam (czarny zamsz z gabka 3-4 mm od dolu) dzieki tej gabeczce masz miekko pod reka ;)
sam material na plastiku moglby byc niezbyt mily
A gdzie można dostać ten zamsz z gąbką co piszesz? : )
sssikor gdzie można dostać ten materiał z gąbką?
Z doświadczenia powiem wam, że im grubszy materiał tym lepiej, bo jak weźmiecie zbyt cienki, to klej może zacząć przebijać podczas klejenia.
Grzybohun94
13-12-13, 19:48
tylko cy nie opłaca się oddac do flockowania..? podobna cena, a o wiele mniej zabawy. Niemniej folia fajna, może kiedyś spróbuję.. :)