Zobacz pełną wersję : Wyłączenie się sekwencji
Witam, ostatnio po przejechaniu około 100km, nagle dwukrotnie piszczał potrójny sygnał i instalacja się wyłączyła, jednak bez problemu włączyłem ją z powrotem. Z czym może się to wiązać? Pierwszy raz tak. Inst STAKO, parametrów i innych danych nie mam, aktualnie nie mam dostepu do papierów z gazu, bo wyjechałem na weekend :)
Też miałem raz taka "akcje" i skończyło się na tym że jeden wytrysk totalnie się rozszczelnil i cały czas przelewal gaz, wszystko zostało naprawione w ramach gwarancji :-) 2 nowe wytryski + strojenie instalacji
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
ahaa.. ale stało się to od razu, czy taki sygnał tylko ostrzega o takiej możliwości w najblizszym czasie ?;)
Marcin_rally
25-11-13, 23:53
Jeśli instalacja LPG piszczy kilkukrotnie i się rozłącza to znaczy że jest błąd jakiś, jakikolwiek więc najlepiej podłączyć się pod komputer. Najpewniej wypieła się jakaś kostka np. właśnie od wtryskiwacza.
Inst STAKO,
wtf? Stako produkuje butle do gazu a najważniejsza jest elektronika sterująca ;]