PDA

Zobacz pełną wersję : Co to za wersja CTDI

marselus
19-03-08, 12:02
Kupiłem Civic 1,7 CTDI w Niemczech z 2002 roku, we wczesniejszym moim temacie opisałem swoje problemy jakie mam z tym autkiem, a w tym temacie chce sie dowiedzieć jaka to jest dokładnie wersja Civic, jakie oznaczenia. Opis autka zamieszczam ponizej:

Honda Civic 1,7 CTDI - 101 KM
-rocznik 2002
-skóra
-podgrzewane przednie fotele
-klima autom.
-podgrzewane lusterka
-ABS
-EPS
-4 x elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- tylne czujniki cofania
-alu felgi Hondy

Nie jestem pewien czy wszystko wymieniłem w opisie ale raczej tak, niemiec od którego kupowałem to auto powiedział mi ze na Niemcy wyszło około 100 sztuk z takim wyposażeniem, chciałbym sie dowiedzieć jaki to model Civic i jakie ma oznaczenia ten model, z góry dziekuje za pomoc, pozdrawiam.

marselus
19-03-08, 12:02
Kupiłem Civic 1,7 CTDI w Niemczech z 2002 roku, we wczesniejszym moim temacie opisałem swoje problemy jakie mam z tym autkiem, a w tym temacie chce sie dowiedzieć jaka to jest dokładnie wersja Civic, jakie oznaczenia. Opis autka zamieszczam ponizej:

-rocznik 2002
-skóra
-klima autom.
-podgrzewane lusterka
-ABS
-EPS
-4 x elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- tylne czujniki cofania
-alu felgi Hondy

Nie jestem pewien czy wszystko wymieniłem w opisie ale raczej tak, niemiec od którego kupowałem to auto powiedział mi ze na Niemcy wyszło około 100 sztuk z takim wyposażeniem, chciałbym sie dowiedzieć jaki to model Civic i jakie ma oznaczenia ten model, z góry dziekuje za pomoc, pozdrawiam.

agent
19-03-08, 21:40
W nr VIN powienien być symbol np EU9 jeśli to 5 drzwiowy hatchback lub cos podobnego. To że trochę bogatsze wyposażenie raczej nie wyróżnia go od pozostałych jesli chodzi o opis modelu

agent
19-03-08, 21:40
W nr VIN powienien być symbol np EU9 jeśli to 5 drzwiowy hatchback lub cos podobnego. To że trochę bogatsze wyposażenie raczej nie wyróżnia go od pozostałych jesli chodzi o opis modelu

tomborek
19-03-08, 22:16

-rocznik 2002
-skóra
-klima autom.
-podgrzewane lusterka
-ABS
-EPS
-4 x elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- tylne czujniki cofania
-alu felgi Hondy

moja siostra ma w Londynie 1.6 w benzynie z takim samym wyposazeniem + szyberdach. Jej wersja, to executive z 2003r.

tomborek
19-03-08, 22:16

-rocznik 2002
-skóra
-klima autom.
-podgrzewane lusterka
-ABS
-EPS
-4 x elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- tylne czujniki cofania
-alu felgi Hondy

moja siostra ma w Londynie 1.6 w benzynie z takim samym wyposazeniem + szyberdach. Jej wersja, to executive z 2003r.

fadro
17-05-08, 22:12
o ile dobrze kojarze w austrii sprzedawali to jako exec austria w 2003r. piekna wersja dostepna na zamowienie.

od ES roznila sie czujnikami cofania i chyba wlasnie podgrzewanymi fotelami.

rowniez wersja jubileuszowa byla z exec, ale miala jeszcze kolorowo obszywane fotele, szyberdach, i chyba kolorowa kierownica, ale ta widzialem tylko raz na zdjeciach wiec nie dam glowy.

tak czy inaczej masz niezbyt typowe autko