PDA

Zobacz pełną wersję : nie działa immobilajzer w Crx Del sol Pomocy

Matys222
19-11-13, 19:11
witam
mam do was pytanko,mam crxa del sola i jest w nim immobilajzer i problem polega w tym ze nic nie działa i nie wiem co sie dzieje ani odpalic auta ani nic myslałem ze w tym pilociku moze bateria padła ale nie widac zeby była jakaś ...jest od tego jakis bezpiecznik lub coś innego ??? błagam pomocy nawet nie mam jak do pracy jechac :(

Genax
19-11-13, 20:17
Kontrolka się pali od immo? Sprawdź bezpiecznik od immo. Schemat bezpieczników znajdziesz na forum

piotreek23
19-11-13, 23:20
Co rozumiesz przez nic nie działa?? Może akumulator padł??

Genax
20-11-13, 00:14
Piszesz, że nawet pilocik nie działa czyli wychodzi na to, że coś z aku skoro wszystko nie działa. Rozumiemy, że masz problem ale mógłbyś napisać coś więcej, a nie nic nie działa. Jak nic nie działa to zapewne wina akumulatora.

piotreek23
20-11-13, 06:56
@Genax możemy wróżyć jak lekarz do którego przyszedł pacjent usiadł i na pytanie lekarza co dolega odpowiedział:boli mnie wszystko.

Seba27
20-11-13, 07:07
CRX DelSol P28 Dseria ma immobiliser?
Ma kontrolke od immobilisera?
Skad wiesz ze to immobiliser (ktorego w del solu seryjnie nie ma?)
Masz dolozony alarm z immo?

Furious
20-11-13, 08:46
DelSol nie ma fabrycznego IMMO, nie ma kontrolki IMMO, nie ma bezpiecznika IMMO. Widocznie to jakiś dołożony alarm i może poprostu bateria w pilocie padła.

Matys222
25-11-13, 23:55
to pewnie jakis dołożony IMMO z kontrolką przy ręcznym...przykłada sie pilot do tej kontrolki i sie odblokowuje.
mieliście racje to akumulator wiem że to niby oczywiste ale akumulator ma kilka miesięcy i jest to firmowy akumulator więc centralny działał normalnie i myslałem że jest prąd. nigdy wczesniej nie było problemu z akumulatorem a ten immo chce jakoś odłączyc najlepiej bo jest mi zbędny. pozdrawiam i dziekuje bardzo za odpowiedzi :)