Zobacz pełną wersję : Montaż głośników w podsówitce
Witam Klubowiczów.
Mam swoistego rodzaju problem z wymianą głośników w podsufitce gdzie orginalnie się znajduja w civic VI kombi. Problem polega na otwarciu, zdemotowaniu osłon głośników które nie chcą sie odczepić (nie chce szarpać zeby nie uszkodzić całości) . Moze ktoś wie jak to jest przytwierdzone?:confused:
Na zatrzaskach, musisz podwadzić płaskim śrubokrętem lub specjalnym "widelcem" do spinek i odejdą. Prosta sprawa...
Prubowalem podwazac i nic nie odskoczylo. I dlatego taka obawa.
Moze cos zle robie.
Nie da rady od drugiej strony zobaczyć czy są jakoś przymocowane? Jak się boisz to daj to komuś innemu bo albo zaryzykujesz albo będziesz siedzieć nad tym niewiadomo ile :)
Trzy zaczepy w metalowych blaszkach.
Tylko na co to odkręcać ? skoro i tak tam oem głośniki wyglądają jak naleśnik więc nie wiem co tam chcesz wymieniać ? produkują takie o grubości 2-3cm nie sądzę , a nawet jeśli to i tak będą nie lepsze. Lepiej zainwestować w dobry zestaw na przód .
Kolego jak już piszesz zajrzyj do słownika- podsufitce a nie podsówitce i próbowałem a nie Prubowalem. Ortografia razi tak, że czytać się nie da twoich wypocin. Pozdro
Zielony11499
26-11-13, 01:34
http://japancars.ru/image/cache/epc_honda/5412-1056x526.gif
tu masz pokazane w których miejscach są zatrzaski
Wielkie dzieki. To jest pomoc.