mateuszgalabuda
16-03-08, 15:06
witam,
wiem ze szukajka itd ale nic nie znalazlem
kto mi powie jak rozwiazac sprawe szyberdachu do mojej coupe '96 EJ6
chcialem sobie kupic takowy ale mam problem bo np webasto sa drogie a z kolei te ktore sa uzywane i byly oryginalnie montowane to nie wiem jak zamontowac w samochodzie gdzie tego nie bylo i skad wziac przyciski do sterowania itd.
a w ogole to mnie interesuje tylko opcja elektryczna :)
a teraz druga sprawa
o szybach to moze bym i znalazl ale nie mialem juz cierpliwosci ;/
mam problem z mechanizmami podnoszenia szyb (elektryka)
mianowicie sa takie "rozklekotane, rozlatane" i potrafi mi szyba wypasc z prowadnic i musialem boczek juz raz zdejmowac i wkladac na miejsce, poza tym nie da sie ich opuscic do samego dolu i spada wspolczynnik lansu oraz wygoda :)
no i teraz co robic ?
nowe mechanizmy sa dosc dorgie a uzywane nigdy nie wiadomo czy nie w takim samym stanie.
jakis pomysl zeby to usztywnic?
czekam na odp :)
NA OBA PYTANIA :)
wiem ze szukajka itd ale nic nie znalazlem
kto mi powie jak rozwiazac sprawe szyberdachu do mojej coupe '96 EJ6
chcialem sobie kupic takowy ale mam problem bo np webasto sa drogie a z kolei te ktore sa uzywane i byly oryginalnie montowane to nie wiem jak zamontowac w samochodzie gdzie tego nie bylo i skad wziac przyciski do sterowania itd.
a w ogole to mnie interesuje tylko opcja elektryczna :)
a teraz druga sprawa
o szybach to moze bym i znalazl ale nie mialem juz cierpliwosci ;/
mam problem z mechanizmami podnoszenia szyb (elektryka)
mianowicie sa takie "rozklekotane, rozlatane" i potrafi mi szyba wypasc z prowadnic i musialem boczek juz raz zdejmowac i wkladac na miejsce, poza tym nie da sie ich opuscic do samego dolu i spada wspolczynnik lansu oraz wygoda :)
no i teraz co robic ?
nowe mechanizmy sa dosc dorgie a uzywane nigdy nie wiadomo czy nie w takim samym stanie.
jakis pomysl zeby to usztywnic?
czekam na odp :)
NA OBA PYTANIA :)