Zobacz pełną wersję : Głosniki 160mm VI coupe
Witam mam pytanko wsadzał juz ktos glosniki 160 do przednich drzwi?? trzeba jakies rzeźby robic czy pasuja normalnie.Planuje zmienic glosniki i wlasnie 160 chodza mi po głowie.
Pzdr
Dystans panie z MDF i powinna być gitarka :) tak przynajmniej jest w 5genie :)
U siebie mam 165 i jedyne co potrzeba to dystans tak jak kolega wyzej napisal :) Mozliwe ze jak glebokosc montazu nie bedzie za duza to bez dystansu sie obejdzie
Wojciu94 jakie glosniki wsadzales? bo mysle nad HERTZami
ja u siebie mam wszystko powerbassa i jestem zadowolony :) Jesli bedzeisz bral to zestaw odseparowany i z osobna zwrotnica :)
Ja tam polecam na przód ALPINE SPG-17CS i 6X9 na tył SPG 69c3. Przód odseparowany. Jak ktoś do mnie wchodzi do auta to pyta się czy mam skrzynię bo tak łupie basem :D oczywiście autko wyciszone. Dobrze by było, żebyś dał coś pod półkę tylną bo ona lubi sobie latać przy mocniejszym słuchaniu. Ja wsadziłem piankę taką jak z np. kanapy i jest git :)
6x9 na tyl?? myslalem o 165. skrzynke mam Son xplode 1300 wzmachol blaupunkt 800 na tyle glosniki pioneer 90w RMS a przod jakis gownolit 130 i mysle zeby tyl i przod zmienic no i oczywscie tweetery sa tez.radio mam sony xplod gt 640.auto cale wygluszone matami. aa izapomnialem dodac kondensator 2 farady;p
problem mam zebys ciagnac maskownice z tylu... ma ktos jakis knif na to
Masz z tyłu głośniki? Widziałeś jaki tam jest otwór? Jak kupisz 165mm to będziesz miał problem z zamontowaniem bo na tyle powinny być jedynie 6x9 :) Jeśli chodzi o maskownice z tyłu to najlepiej czymś cienkim np. nożem od boku podważyć. Ja nie wiem ale czy tylko u mnie te maskownice wyskakują bez problemu? ;d
ja wylamalem juz 2 zatrzaski i dalem sobie spokoj^^ ale musz eje wymienic na jakies lepsz.obecnie mam 160 taki juz byly;p