Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pokrowce na siedzienia do hani

cbool67
13-03-08, 19:06
witam. jakie polecacie pokrowece do hani na przednie siedzenia. Mam koszulki na swoich ,ale to dziadostwo za 25zl. Prosze o opinie i w miare mozliwosci zdjecia pokrowcow. Nie mam na mysli pokrowcow typu futerko tylko cos na sportowo , trwalego, i sie nie sciaga i nie marszczy

karpik85
13-03-08, 19:58
a po co Ci pokrowce ?? Tapicerka ładna, więc szkoda zakładać na nią cokolwiek.

cbool67
13-03-08, 20:15
no często woże pasazeroww niekoniecznie czystych i szkoda mi tapicerki. Prosilbym o jakies rady, bo te koszulki mnie do szalu doprowadzają.

zabas
13-03-08, 21:11
Podłącze sie pod temat ! Tez sie zastanaiwałem nad pokrowcami na siedzenia ale w celach bardziej stylistycznych i czystosciowych. Jako ze planuje urzadzic wnętrze w srebrno niebieskiej kolorystyce mysle nad pokrowcami. ALe tapicerka org tez fajna wiec mam dylemat !

daw_ido
13-03-08, 22:16
No ja tez mam ten sam problem co cbool67 moje pokrowce które mam teraz doprowadzają mnie do szalu, bo kupiłem je jakieś dobre pól roku temu na allegro, może kojarzycie takie z chińskim znakiem wyhaftowanym, no i po pewnym czasie sie podarły okrutnie, najgorzej siedzenie kierowcy bo chyba najczęściej używane a materiał istne dno wg mnie ...:( A teraz zamierzam kupić coś takiego... http://www.anpetro.pl/e-sklep/?p=productsMore&iProduct=309&sName=28208---Pokrowce-na-pasy-bezpiecze%F1stwa-czerwone
Na tej stronie na samym dole jest zdjęcie w zbliżeniu, czy myślicie ze one dłużej wytrzymają od takich zwykłych materiałowych...??? hmm... bo te mi wygladaja na takie bardziej solidniejsze.

zabas
14-03-08, 21:07
Heh tez mi przeszło na myśl ten haft chinski ale wlasnie mialem obawy ze to shit jest marnej jakosci. Te wygladaja na trwalsze bo inny material ! A sa moze jakies dedykowane pokrowce do Civic ? Wie ktos moze ? Gdzie je dostac ? kto robi ?

kurgan
14-03-08, 21:10
firma jakbet w legnicy szyje pokrowce pod wymiar i pod model w necie sa na nich namiary ew. dzwoncie i sie umawiajcie ;)
169 kosztowala pelna opcja czyli przod tyl + 2 zaglowki. ale od wsiadani czestego wyciernaie jest nie uniknione poza tym wykonanie jest ok

cbool67
15-03-08, 11:54
Prosiłbym o informacje osobę której pokrowce wytrzymaly dluzej niz rok bez ściagania sie i bez zmarszczeń. Jest tak osoba?

muzammil
15-03-08, 22:08
jam jest Muzammil:D
mialem takie smiesznodziwne pokrowce w Nissanie 300zx-cos jak skoropodobne ale naprawde byly wytrzymale, przejezdzilem na nich ponad rok i to w warunkach znacznie bardziej ekstremalnych niz polskie(California), niestety w polsce chyba takich nie dostaniemy.

na focie slabo widac pokrowce, niestety to jedyne jakie mam(na glownym planie moje dziewcze:D):
http://img213.imageshack.us/img213/5686/1000342xy3.jpg (http://imageshack.us)

cbool67
15-03-08, 22:57
oj muzułmaninie takie pokrowce mnie interesują. Kurdę babka. Fajne

muzammil
15-03-08, 23:04
watpie czy dostaniesz takie w PL, no ale poszukaj na allegro. Jesli jestes bardzo zdeterminowany to sprawdz www.autozone.com bo w Autozone je kupilem, chyba 20$:)
Takie w polsce troche kosztuja, mysle ze sprowadzenie i tak wyjdzie taniej, albo moze masz kogos znajomego w stanach to niech przysle.