Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jaki sticker na tylny zderzak do EG ?

fazer1985
12-03-08, 21:55
Jakis frajer wjechal mi w tyl hakiem naszczescie nic powaznego sie nie stalo zostalo tylko male wgniecenie i troszke pekniety lakier no i cos z tym musze zrobic bo mnie skreca jak to widze nie bede malowac calego elementu a miejscowo to bedzie kupa wiec mysle ze moze jakis sticker tam nalepie, pytanie tylko jaki, zastanawiam sie nad soshinoya albo option 2 moze ktos ma jeszcze jakis ciekawy aczkolwiek nie kontrowersyjny pomysl :afro:

!markos
13-03-08, 12:24
proponuje klasyczny bumper sticker o tresci "tomaca b18c4 ma wiecej momentu niz markosa b18c6 i nie pali oleju". bedzie modnie i zyskasz rispekt haterow :lol:

shantillas
13-03-08, 16:33
hmmm biały żuraw Spoona ?? ja u siebie taki mam i wygląda oki :)

muzammil
13-03-08, 17:36
zapodaj se "pier-gio" czy jak to sie tam pisze:D :P
zartuje, jesli nalezysz do fanatykow to naklejaj "i love my honda" lub "eat sleep..." itd

fazer1985
15-03-08, 18:15
!markos :rolf12: to bym musial jakas mala czcionka walnac zeby mi na caly zderzak nie weszlo :d no i juz w Szinie by kazdy wiedzial jaka jest prawda o b18c4 tomac'a :afro: ale zeby nie bylo ze cos tam.. myslalem nad spoon'em ale nie che dawac naklejek tuner'ów ktorych podzespoly nie wystepuja w moim aucie, z ta honda to juz blizej ale mysle jeszcze nad "back off" - tą łapką ??

Matey
16-03-08, 06:18
"Szybciej nie moge"