Zobacz pełną wersję : Civic vi rolldach
Siema,
mam pytanie, czy jest na forum ktoś kto w swoim civicu ma/lub miał rolldach? Chciałbym sie dowiedzieć gdzie mógłbym go ewentualnie serwisować plus jakies rady na zime. Dzieki
mam pytanie, czy jest na forum ktoś kto w swoim civicu ma/lub miał rolldach?
Rolldach? W znaczeniu płócienny, zsuwany dach? Nigdy takiej wersji nie widziałem, nawet nie słyszałem o istnieniu takowej.
Rolldach? W znaczeniu płócienny, zsuwany dach? Nigdy takiej wersji nie widziałem, nawet nie słyszałem o istnieniu takowej.
kolega chyba kupił auto po dachowaniu pobieżnie naprawione i mu się wydaje że to tak fabrycznie :cool:
;2116732']kolega chyba kupił auto po dachowaniu pobieżnie naprawione i mu się wydaje że to tak fabrycznie :cool:
Ostatnio taka moda na tjuny i na forum zdaje się jest 5gen i 7gen z takim dachem, ale z tego co wiem, w żadnej wersji fabrycznie go nie było.
Ostatnio taka moda na tjuny i na forum zdaje się jest 5gen i 7gen z takim dachem, ale z tego co wiem, w żadnej wersji fabrycznie go nie było.
Diups teraz ma chyba Rolldach u siebie :) - taka moda panowie - zostajemy z trEndami w tyle
A zakladal mu KLEMA CUSTOM GARAGE - oni z cala pewnoscia jak zaloza to beda serwisowac :)
kamilrojek
07-11-13, 19:49
Zdjęcia Panowie jak to wygląda bo aż ciekawy jestem :D
Jak wytnę diaksem, i założę roletę z okna to będzie już roll dach?
http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?126820-4ee2-EP4-Sport-by-Diups/page12
W watku cos powinno byc
Dobrze wyglada na EP - ale ta fura ogolnie miazdzy :)
Zdjęcia Panowie jak to wygląda bo aż ciekawy jestem :D
Jak wytnę diaksem, i założę roletę z okna to będzie już roll dach?
nie będzie. Musisz wyciać boschem i założyć koc.
nie będzie. Musisz wyciać boschem i założyć koc.
Strazacki najlepiej