Zobacz pełną wersję : zderzak z allegro VI gen
Witam wszystkich,
pytanie jest proste. czy zderzaki nieoryginalne nadaja sie, zeby je kupic?
Czy wszystkie mocowania sa takie same, moze ktos z Was kupil i ma jakies doswiadczenie w tym temacie?
http://moto.allegro.pl/item322817856_honda_civic_96_99_hb_i_sedan_zderzak _przedni_nowy.html
pozdrawiam i dziekuje za pomoc
Ja słyszałem ze jest troche problem ze spasowaniem i plastik jest słabej jakosci i ze po pomalowaniu zderzaka słabo sie lakier trzyma i moze odpadac, ale to tylko słyszałem a jak jest w praktyce tego nie wiem :( Ja jak miałem kupic zderzak to kupiłem orginał uzywke :D
skolopendra
12-03-08, 17:36
za takie pieniądze nic dobrego kupić nie można
orginał uzywke :D
tylko
tez czailem sie na taki wynalazek ale odpuscilem sobie bo zobaczylem co to za g...wno
juz lepiej kupic org. uzywke :aloha:
wąska parówko kup oryginal najlepiej w ASO :D
kumpel kupił taki zderzak , faktycznie lipny plastik, nie pasuje za bardzo do budy, odstaje, już polepił go w paru miejscach po dojechaniu do krawężnika :/ .W sumie on potrzebował tylko coś na zime bo okrutnie ma glebowane auto i jako taki w miare zdał egzamin :P
tak wlasnie ludziska myslalem, za taka cene to niczego dobrego sie nie kupi.
Matey, wkrotce mam urodziny ;)
pozdrawiam all
Matey, wkrotce mam urodziny ;)
I Ja tez :D
Szukaj uzywki oryginalnej
Szukaj uzywki oryginalnej
jest tam gdzies u ciebie to bym podjechal albo ty do mnie ;)
nie, ale mam lewy blotnik :D Ale popytam sie jutro...
Ja tam polecam oryginał z ASO ..... ja kupiłem jakiś czas temu do EJ2 ....ale dobrze że nie musiałem za niego płacić z własnej kieszeni (tylko z OC gościa który we mnie wjechał :d ) ..... 2500 zeta :aloha: ... nie mniej jednak polecam :afro:
2500 :afro: myslalem, ze bedzie tanszy, w takim razie nawet jutro nie dzwonie do ASO :)l
zdecyduje sie raczej na ten pierwszy pomysl zeby kupic uzywke oryginalna i polakierowac :)
Matey geju, pisz do mnie jutro zesemesa.
pozdrawiam i dziekuje wszystkim za pomoc