Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cały wydech tzw CATBACK- opinie

DiabloR
30-10-13, 15:22
Witam. Rozważam zakup całego kompletnego gotowego wydechu, jednak nie umiem znaleźć jakoś opinii o tym wydechu.
Być może ktoś z was mógłby coś o nim powiedzieć

Dokładnie mowa o takim zestawie

http://i.ebayimg.com/00/s/NzAwWDcwMA==/z/j9gAAMXQCtlRO-Dp/$T2eC16RHJGoE9nuQfSr3BRO-DoiiBw~~60_3.JPG

Z góry dzięki za pomoc

karas
30-10-13, 17:22
typowy chinol, kolektor moze byc ( chociez pewno bedzie wisial i trzeba bedzie podgiac, skrocic) reszta wydechu wedlug mnie raczej slaba- male tlumiki w okolicy 3000 obr bedziesz mial rezonans tzw. muche ( chociaz widze ze na zdjeciu jest cat converter ale duzo on nie daje ) . Na tym wydechu auto bedzie bardzo glosne - w trase ogluchniesz. Radze : nie kupuj takiego wydechu , kup sam kolektor wydechowy , kup duzy srodkowy i koncowy tlumik najlepiej od forumowych sprzedawcow ( chlopaki naprawde znaja sie na rzeczy ) daj komus do pospawania na srednicy 2 cali. Moze i wyjdzie drozej niz przedstawiony Chinczyk ale przynajmniej bedziesz mial nie meczacy w trasie, fajnie grajacy wydech no i przyrosty mocy tez beda

reaktor
30-10-13, 17:30
x2

DiabloR
30-10-13, 17:38
Szczerze powiedziawszy tego się bałem że będzie za głośny itp,i już widzę,że od razu to potwierdziliście, po prostu ciekawił mnie bo wygląda dość fajnie i jest okazja na niego.Ja mam teraz długi środkowy tłumik, jednak te rury są już w kiepskim stanie dlatego chcę cały nowy zrobić/kupić.

chaves
30-10-13, 19:10
zależnie od budżetu możesz kupić cały wydech markowy. ja kupiłem DC Sports i jestem zadowolony

FaziRBK
30-10-13, 20:32
Fajny wydech to też Yonaka, jeżeli chodzi o ten ze zdjęcia to jest mega głośno i jest to chińska nierdzewka :)