Zobacz pełną wersję : Błotnik civic 5d przedlift a polift błotniki - różnice ?
tak jak w temacie jakie są różnice między tymi dwoma typami błotników ? ponieważ nie wiem czy szukać typowo do przedlifta czy będzie też pasował od polifta
Różnią się wycięciem na lampę.
ale bardzo duża jest ta różnica?
no taka że nie będzie pasować .. .
niewiem ja widziałem przedlifta z lampami i maską od polifta a gościu mówił że błotniki są z przed, była szpara ale niewyglądało to najgorzej :D
to niejest chyba aż tak że niebędzie pasował ? też muszę wymienić błotniki i sam się zastanawiam czy ta różnica jest wielka
Nie będzie pasował. Chyba że po jakiejś rzeźbie. A i tak bedzie to wyglądało jak g...o w lesie ;)
bartek_levis
04-11-13, 20:03
Jak chcesz zrobić polifta to razem z lampami, maską, pasem przednim górnym, belką i zderzakiem wtedy podejdą błotniki, różnia sią dość mocno wycięciem na lampę i szkoda zabawy ale zdaję sobie sprawę że przedlifty są drogie dlatego warto rozwarzyć zmiane na polifta i z tym oczywiście też jest trochę zabawy ale ceny lepsze i części bardziej dostępne wszak robili je przez 4 lata a przedlifty niecałe 2