Zobacz pełną wersję : Szyba w drzwiach
hej mam do was pytanko a mianowicie czy da sie wymienic szybe w drzwiach w hondzie civic V gen HB. chodzi mi dokladnie o przekladke z troszke pokiereszowanych drzwi do dobrych golych z allegro bo nie oplaca mi sie ich prostować szpachlować cudować jak na allegro mozna dostac gole drzwi za 150zł i tu pytanie czy da sie wszxystko bezproblemowo-to wazne bo chce to zrobic sam przelozyc szybe cale te mechanizmy od centralnych i od elektrycznych szyb będzie to wszystko pasowalo?? i czy dam rade to zrobić sam? :speszony:
skolopendra
09-03-08, 23:06
tu pytanie czy da sie wszxystko bezproblemowo-
przy odrobinie pojęcia nad tym co sie robi :) ,nie powinieneś mieć większego problemu
no to chyba zamowie drzwi i będe probował poprzekladać te wszystkie graty a jak wyjdzie zobaczymy:)
[ Dodano: Wto 11 Mar, 2008 ]
dzisiaj zamawiam te drzwi ale jest jedno ale bo drzwi nie mialy el szyb i centralki czy są miejsca na montaz tego sprzetu ?? prosilbym o szybka odpowiedz bo kolo 22 zamawiam a nie chce wyzucic 200zł w błoto