Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : MIGAJĄCE XENONY 8000K w angle eyes ;/

hubercik1984
08-03-08, 19:40
siema wszystkim

założyłem do mojej qpetki angle eyes i xenony 8000K z przetwornicami ( cały komplet kupiłem HID) na poczatku swieciły.... po zamknieciu dzwi auta zgasł jeden potem drugi.... padły bezpieczniki (10A) wymieniłem na 15A i teraz albo nieswiecą albo migaja, i niemam swiateł co moze sie dziac ?? podobno gdzies sie gubi prad.... niechce probowac sam bo zabardzo sie nieznam i niechce spalic przetwornic.... bo wszystko pojdzie na złom ;/

piszcie jak wiecie co moze byc.... i ewentualnie polećcie jakiegos dobrego elektryka sam w Wawie co mógłby mi pomóc

dzięx & PZDR

michu_gno
09-03-08, 14:21
jesli nie masz przekaznikow to je zaloz, pewnie cos z przelacznikiem sie dzieje przy tak duzym pradzie przy rozruchu.

* jesli nie masz przekaznikow to bezpieczniki beda padac, dlatego zawsze musisz przelozyc na wieksze. Jak u siebie zakladalem wszyscy twierdzili ze brac 20A.

hubercik1984
10-03-08, 16:02
załozyłem 15 A i jest narazie ok... okazało sie ze mój akumulator jest padniety, założyłem nowy i swieca dobrze.... ale masz racje musze załozyc te przekazniki..... gdzie je mozna kupic i ile $ ?? pod jaka nazwa wogóle one widnieją??

dzieki za odp

pzdr

michu_gno
11-03-08, 11:29
przekaznik 541 lub odpowiednik. Nie pamietam, ale chyba 7zl za sztuke. Konektorki m/z oprawa bezpiecznika+ bezpiecznik, oczko do przykrecenia jakos przy aku, peszel, przewod:)
dioda - 0,50gr:)
pewnie calkowity koszt to jakies 30zl