PDA

Zobacz pełną wersję : Lampy poliftowe do wersji przed liftem

CMC
24-10-13, 16:35
Witam

Czy ktoś przerabiał temat tylnych lamp w UFO - chodzi o zmianę tych zewnętrznych lamp z pomarańczową wkładką w wersji przed liftem 2007 na wersję z białą wkładką po 2009 r?
Jeden ze sprzedawców części twierdzi, że nie da się ich zamontować i trzeba wymieniać razem z blendą - bo nie pasują do tej blendy i że ludzie kupują same te białe i potem mu wydzwaniają, że nie pasują.
Ale czy tak jest czy też może chciał po prostu sprzedać komplet z bledną - tego nie wiem - dlatego pytam, czy ktoś montował już coś takiego u siebie czyli zewnętrzne lampy z białą wkładką wraz z blendą klapy sprzed liftu?

pozdrawiam

butler.gdansk
24-10-13, 16:41
Może to Ci coś pomoże http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?153442-Zamiana-blendy-2006-na-polift-2011&highlight=blenda

_python_
24-10-13, 19:05
Okłamał Cię, tylko w jednym miejscu musisz delikatnie wyciąć plastik. A tak to pasje , ja mam tak zrobione i działa, bez kupowania blendy.

CMC
24-10-13, 21:37
spoko, jak się kiedyś spikniemy to oblookam :D

sicer
25-10-13, 07:27
było już gdzieś na forum - sprzedawca miał rację, bo po lifcie przełożyli któreś światła do blendy (nie pamiętam dokładnie, ale temat już gdzieś był poruszany)

CMC
25-10-13, 07:52
z tego co widziałem poliftowe pozycyjne mają tylko w tych bocznych a w wersjach przed liftem pozycyjne są i w blendach i w bocznych, ale pewien nie jestem

kjmuszek
25-10-13, 09:52
z tego co widziałem poliftowe pozycyjne mają tylko w tych bocznych a w wersjach przed liftem pozycyjne są i w blendach i w bocznych, ale pewien nie jestem
Dokładnie tak jest , sam ostatnio zauważyłem u siebie w polifcie że na blendzie się nie palą.

piter7766
25-10-13, 13:01
Bzdury!!! ;) Polift ma patrząc od lewej--> kierunek-pozycja/stop (lampa lewa w błotniku), pozycja-przeciwmgielne (lampa lewa w klapie) ,cofania-tablica-tablica-cofania (blenda) , pozycja (lampa prawa w klapie), pozycja/stop-kierunek (lampa prawa w błotniku)