Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : VI sedan kolor felg na zimę oraz zmiana ALU. inne mody

DanielSGL
21-10-13, 22:45
Witam,
mam pytanie co do mojego wozu w takim oto kolorze i nadwoziu;)

http://imageshack.us/photo/my-images/268/b4bh.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/268/b4bh.jpg/

Pierwsze pytanie.
Dostałem przy zakupie komplet stałowek na zimę 13" z wysokim profilem opony..(teraz jak widac stoi na 15) więc moje pytanie czy jest sens malowania na jakieś oryginalne kolory czy podstawowa czerń będzie okej? Mam do niej też oryginalne kołpaki ale trochę porysowane, więc wolałbym jeździć na gołej stali;)

Pytanie drugie.
Macie propozycje jakichś fajnych ALU ponieważ na wiosnę planuję zmienić te widoczne na zdjęciu.

Pytanie Trzecie.
Ile może kosztować profesjonalna polerka, robił ktoś przy sedanie, czy wszyscy na własną rękę?:)

... i pytanie ostatnie.
Macie jakieś propozycje modyfikacji? Wiem, że to powinna być moja wizja, jednak kompletnie zielony w temacie jestem a każda sugestia może mi pomóc.
Jeżeli chodzi o kwestię wizualną to po zimie gwint oraz zmiana tylnich lamp na hamerykańskie:)

Dzięki, pozdro.

Rudy_
21-10-13, 23:00
Pierwsze pytanie.
Dostałem przy zakupie komplet stałowek na zimę 13" z wysokim profilem opony..(teraz jak widac stoi na 15) więc moje pytanie czy jest sens malowania na jakieś oryginalne kolory czy podstawowa czerń będzie okej? Mam do niej też oryginalne kołpaki ale trochę porysowane, więc wolałbym jeździć na gołej stali
jest sporo tematów z kolorami stalówek, popatrz jak to wygląda u innych a kolor chyba zależy od inwencji twórczej chyba :)

Pytanie drugie.
Macie propozycje jakichś fajnych ALU ponieważ na wiosnę planuję zmienić te widoczne na zdjęciu.
poprzeglądaj forum, tematach o naszych samochodach jest spory przekrój felg u kolegów, popatrz napisz w dziale VT by ktoś ci zrobił jak to będzie wyglądało na twoim samochodzie :)

Pytanie Trzecie.
Ile może kosztować profesjonalna polerka, robił ktoś przy sedanie, czy wszyscy na własną rękę?
nie wiem nie pomogę ;)

.. i pytanie ostatnie.
Macie jakieś propozycje modyfikacji? Wiem, że to powinna być moja wizja, jednak kompletnie zielony w temacie jestem a każda sugestia może mi pomóc.
Jeżeli chodzi o kwestię wizualną to po zimie gwint oraz zmiana tylnich lamp na hamerykańskie
no i podobnie jak w pytaniu drugim, przewertuj tematy poczytaj co gdzie i jak sie je i co na początku :) dasz rade
powodzenia! :)

Kondraktus
22-10-13, 00:10

Proponuje przejrzeć projekty aut na forum; poczytać, obczaić zdjęcia, i szukać natchnienia.