PDA

Zobacz pełną wersję : Wydech

cybereq
21-10-13, 19:42
Witam

Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę dostać rurę wydechową pomiędzy tłumikiem środkowym a końcowym. Pytam bo nie mam środkowego , został wycięty i wspawana rura w to miejsce. Rura o której mowa jest dziurawa i strasznie ''pierdzi'' prawie jak subaru :) Byłem w warsztacie ale oni rozkładają ręce , nie mają i nie mogą znaleźć w katalogu. Czy wiecie gdzie kupić takie ustrojstwo , czy to tylko sprzedawane jest razem ze środkowym? Dla ścisłości nie planuję montować środkowego ponieważ hania jest na glebie i zahaczała nim o progi zwalniające. Mowa tu o civic,u VTI B16a2 sedan Vgen.

York22
21-10-13, 20:05
Dostępne tylko ze środkowym, ewentualnie jak ktoś ma civa na części to niech Ci same rury wytnie (jak będą w dobrym stanie). Ewentualnie kup sobie kolanka i kawałek prostej rury i niech Ci to ktoś pospawa.

cybereq
21-10-13, 20:43
Dostępne tylko ze środkowym, ewentualnie jak ktoś ma civa na części to niech Ci same rury wytnie (jak będą w dobrym stanie). Ewentualnie kup sobie kolanka i kawałek prostej rury i niech Ci to ktoś pospawa.

Tez tak myślałem , jednak wolałbym nową rurę. A pytanie czy średnica tych rur to 2'' czy 2,25'' ?

chaves
22-10-13, 10:41
seryjnie jest 2 cale, chyba, że ktoś coś modził