Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Różnice w drzwiach z szyb± w elektryce i na korbke

Blend
06-03-08, 09:59
Czy jest jaka¶ różnica w konstrukcji drzwi? Można bez problemu do drzwi które były w elektryce wrzucic mechanizm z korbk±?

patyk_lks
06-03-08, 11:00
S±dze,ze nie ma roznicy bo nikt nigdzie nei sprzedaje drzwi specjalnie pod elektrke/korbki. Czyli wychodzi na to, że wrzucasz co chcesz do czego chcesz.

shantillas
06-03-08, 14:45
Nie ma żadnej różnicy poza t±, że w drzwiach z elektryk± masz dodatkowe kołeczki na ¶ruby np do mocowania mechanizmu centralki.

skolopendra
06-03-08, 23:10
Czyli wychodzi na to, że wrzucasz co chcesz do czego chcesz.

radził bym jednak kupić oryginalne używane zestawy :agent:

w innym przypadku nie będzie za ciekawie

Motyl
06-03-08, 23:15
w innym przypadku nie będzie za ciekawie
eee tam :) , jako¶ to będzie działało, raczej gorzej niż lepiej i pewno krócej ale będzie.
Pytanie tylko po co zakładać byle g...,

radził bym jednak kupić oryginalne używane zestawy
się zgadza :piwo2:

shantillas
06-03-08, 23:22
U siebie ost. przerzucałem wszystkie elementy ze ¶rodka drzwi, z każd± ¶rubk± z drzwi z elektryk± do tych z manualnymi i naprawdę wszystko jest to samo. Jedyny problem jaki miałem to wła¶nie brak dwoch spinek na moduł sterowania centralnym bo dawca jej nie miał.

muzammil
07-03-08, 10:15
drzwi sa identyczne.kazde drzwi maja 8 dziur na mocowanie mechanizmu(4 na manualne a inne 4 na elektryczne)- cala filozofia. Wszystko pasuje idealnie i nic nie trzeba kombinowwac.

Blend
08-03-08, 23:31
Dzięki za odpowiedzi! Chce kupić gołe drzwi od elektryki i włożyć moje mechanizmy manualne bo mi przeżarła ruda stare :/