Zobacz pełną wersję : gotowe trójkąty na głośniki wysokotonowe
czy te trójkąty na głośniki wysokotonowe, które były montowane w ek4 fabrycznie podejdą do ej6? A druga sprawa to na jaką średnicę głośnika są przystosowane?
zamierzam tam zamontowacć vifę.
Na razie wiem tylko że w ASO kosztują 180 zł :/
vifęktórą? D20 czy D26?
Poza tym zrobisz krzywdę vifie jak ją w fabryczny trójkąt wrzucisz z jego ukierunkowaniem
Na razie wiem tylko że w ASO kosztują 180 zł :/
Do EJ/EK za komplet ? Moglbys podac numer czesci ? Aa i podejda... Coupe i Hatchback do slupka B sa takie same...
vifęktórą? D20 czy D26?
Poza tym zrobisz krzywdę vifie jak ją w fabryczny trójkąt wrzucisz z jego ukierunkowaniem
nie wiem którą, polecałeś mi kiedyś zestaw Vify i teraz przyszedł czas aby go dopełnić tweeterami, dlatego przy okazji zastanawiam się czy jest sens męczyć sie w zabudową w słupkach.
Matey nie znam numeru bo mi gość z ASO telefonicznie udzielał informacji.
zdecydowanie jest sens, bo zyska Ci scena. A jeśli uprzesz się na montaż w trójkąty to nie przepłacaj i weź vifę d20
chodzi wam o takie trojkaty, jaki widac na jednym ze zdjec ?
http://jspec.wordpress.com/honda-civic-sir-ek4/
dzwonilem dzisiaj do salonu i pytalem sie o nie, ale moze zle wytlumaczylem (poza tym pytalem o nadwozie EK3) i kolezka powiedzial ze nic takiego nie istnieje. Rozumiem, ze z EK4 bedzie pasowalo? :d no i pytanie czy istnieje ;)
Dokladnie o takie pytaj o EK4 i zdaj relacje jak cos bedziesz wiedzial :]
Wg mojego EPC.
Civic EK4 1998 rok.
Prawy trójkąt - 76220-S03-J00ZA
Lewy trójkąt - 76270-S0-J00ZA
Przy każdej części trzeba w moim EPC okreslić kolor nadwozia i kolor tapicerki.
Trójkąty są to osobne cześci czyli kupując je w ASO nie dostajemy w komplecie Tweeterów. Tylko same maskownice.
jutro zadzwonie do salonu i dam znac ... a swoja droga one w kazdym EK4 byly seryjnie montowane ? jak jest z dostaniem uzywki ?
wiec w lublinie w salonie za takie trojkaty do EK4 (chociaz upieral sie ze potrzebuje calego numeru nadwozia zeby dobry trojkat dobrac ... po co ?) kosztuja 86 zlotych za sztuke - na zamowienie
No i git, dzieki za info :)