Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Troszkę pracy przy Hani, co i za ile?? POMOCY!!

milewski16
02-03-08, 17:49
Witam!!
Byłem u mechanika i okazało sie że musze wymienić wszystkie simerbloki wachaczy przednich dolnych, tak samo z tyłem, oraz poduszkę pod skrzynię biegów prawą i lewą poduszkę silnika.
Proszę napiszcie mi co ile może kosztować częsci i robocizna.
Bo troszkę mnie to przeraża, a mechanik nie chce mi tego wycenić teraz, powiedział że jak za dwa tyg przyjade(dopiero wtedy ma wolny termin i na ten termin sie umówliśmy) to powie co ile kosztuje i bierze sie za robote.
Ja musze wiedziec wczesniej koszt i co warto robić a co można sobie odpuścić i zrobić później i nie trzeba sie z tym tak spieszyć , ponieważ muszę odłożyć pieniądze na naprawy.
I tak pewnie nie zrobie tego na raz bo nie starczy pewnie mi pieniędzy.
Prosze o odp
pozdrawiam
Tomasz

kenny
02-03-08, 17:52
Telefon do ASO i pytasz. Nie ma sensu brac zamienników. Akurat najlepsze gumy ma ASO. Choć najpierw podjedź do innego warsztatu bo aż trudno mi uwierzyć, że masz wszytskie na raz gumy do wymiany. Co do serwisów to zobacz temat na grupie Warszawa "polecane warsztaty"

nurson
02-03-08, 18:46
Jakiś czas temu wymieniałem poduszki - 100 zł za sztukę plus 15 zł robota. Z zawieszeniem nie wiem.

Randall
03-03-08, 00:07
U mnie w mieście te gumy przednich wachaczy kosztują w zamienniku 84 zł komplet chyba..

milewski16
03-03-08, 10:24
no to poduszki to jeszcze nie drogo więc napewno wymienie, bo to trzeba wymienić, a raczej mechanik mnie nie oszukuje bo to znajomy mojego starego:)

plakon83
03-03-08, 13:19
Lepiej najpierw zrób zawieszenie.
Trzesię Ci budą na wolnych obrotach na postoju? trzęsie kierownicą, skrzynką przekładniową? jeśli nie to poduszki na razie odpuść i zrób zawieszenie, BHP najważniejsze! :D

milewski16
03-03-08, 23:45
Proszę napiszcie coś na temat cen tych częsci i robocizny. Bo musze wiedziec ile szykować kasiorki :D