Zobacz pełną wersję : Brak pozycji po podłączeniu usdm
Czesc. Mam taki problem. Zamontowałem usdm przód 6gen przedlift hb. Plus do usdm wziąłem z pozycji. Kabelki są dobrze podłączone a jednak pozycji brak. Jaka może być przyczyna? Żarówka jest sprawna. Czy w miejscu gdzie wkładamy żarówkę jest jakiś bezpiecznik? Czy od podłączonego samego minusa mogło się coś stać? Czy może usdm'y pobierają za dużo prądu z plusa i brakuje na pozycje?
Bardzo proszę o jakieś pomysły. Z góry dzięki za odp!
Przed montażem działało si ?
Więc coś poje(...) poplątałeś, sprawdź najpierw bezpieczniki, może gdzieś zwarę zrobiłeś. Odłącz wszystko, sprawdź czy działa, jak działa to poczytaj jeszcze jak to sie robi, potem zamontuj poprawnie.
Działało. Bezpieczniki teoretycznie sprawdziłem i wszystko ok. Okej może dziś spróbuję podziałać.
Sprawdziłem. Bezpieczniki ok, prąd jest, kable łączą, żarówki działają. Jestem w kropce.
Chodzi Ci kolego o Amberki tak ?? dobrze rozumiem ??
ja nie bardzo rozumiem, zamontowałeś usdmy i nie działają Ci tylko oryginalne pozycje czy tylko te usdmy czy ani jedno ani drugie?
wpiąłem się plusem od usdm w plus pozycji i po tym zabiegu nie mam pozycji. Nawet jak wróciłem do ori czyli normalnie sama pozycja też nie działa
Ooo fajnie, żeś nie zapomniał o swoim temacie i nawet po półrocznej przerwie napisałeś rozwiązanie ! Takich ludzi brakuje na forum właśnie. Każdy zawsze tylko napisze swój problem, ale jak już go wyjaśni, to olewa temat i cieszy się, że ogarnął. Fajnie, że Ty nie należysz do tej grupy <brawo>