Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Brak pozycji po podłączeniu usdm

K0wal
09-10-13, 20:55
Czesc. Mam taki problem. Zamontowałem usdm przód 6gen przedlift hb. Plus do usdm wziąłem z pozycji. Kabelki są dobrze podłączone a jednak pozycji brak. Jaka może być przyczyna? Żarówka jest sprawna. Czy w miejscu gdzie wkładamy żarówkę jest jakiś bezpiecznik? Czy od podłączonego samego minusa mogło się coś stać? Czy może usdm'y pobierają za dużo prądu z plusa i brakuje na pozycje?

Bardzo proszę o jakieś pomysły. Z góry dzięki za odp!

djfania
10-10-13, 08:02
Przed montażem działało si ?
Więc coś poje(...) poplątałeś, sprawdź najpierw bezpieczniki, może gdzieś zwarę zrobiłeś. Odłącz wszystko, sprawdź czy działa, jak działa to poczytaj jeszcze jak to sie robi, potem zamontuj poprawnie.

K0wal
10-10-13, 12:24
Działało. Bezpieczniki teoretycznie sprawdziłem i wszystko ok. Okej może dziś spróbuję podziałać.

K0wal
14-10-13, 16:12
Sprawdziłem. Bezpieczniki ok, prąd jest, kable łączą, żarówki działają. Jestem w kropce.

DIAMENT
14-10-13, 23:21
Chodzi Ci kolego o Amberki tak ?? dobrze rozumiem ??

K0wal
15-10-13, 22:49
Taak ;)

sebawo
16-10-13, 12:44
ja nie bardzo rozumiem, zamontowałeś usdmy i nie działają Ci tylko oryginalne pozycje czy tylko te usdmy czy ani jedno ani drugie?

K0wal
17-10-13, 15:50
wpiąłem się plusem od usdm w plus pozycji i po tym zabiegu nie mam pozycji. Nawet jak wróciłem do ori czyli normalnie sama pozycja też nie działa

K0wal
27-05-14, 23:42
Temat do zamknięcia.

Sheiva
28-05-14, 11:29
Ooo fajnie, żeś nie zapomniał o swoim temacie i nawet po półrocznej przerwie napisałeś rozwiązanie ! Takich ludzi brakuje na forum właśnie. Każdy zawsze tylko napisze swój problem, ale jak już go wyjaśni, to olewa temat i cieszy się, że ogarnął. Fajnie, że Ty nie należysz do tej grupy <brawo>