Zobacz pełną wersję : BAGAŻNIK, CZY CZEGOś TAM BRAKUJE ???
Jestem szczęśliwym posiadaczem HONDY CIVIC rocznik 94 hb. i zastanawiam się czy materiał przyczepiany na rzepy gdzie znajduje się zapas powinien oryginalnie być wzmocniony jakąś sztywną półką, wydaje mi się to logiczne, ponieważ nic nie można tam ustawić... Czy w waszych pociechach też tak jest ??? Nikt z moich znajomych nie ma HONDY więc nie mam jak tego sprawdzić...
Dzięki POZDRAWIAM!!!!!
Dykta taka powinna byc...
dokładnie, dykta a na niej "dywanik"
dokłądnie potwierdzam, dykta z wyciętym małym otworem i gąbeczkami, wykonaj taką sam z cienkiej skleiki...
Dzięki, fajnie jak byście mieli jakąś fotkę, albo link gdzie można podpatrzeć dokładnie, mam dorobioną półkę ale to lipa, nie ma jak oryginał...
Dzięki, fajnie jak byście mieli jakąś fotkę, albo link gdzie można podpatrzeć dokładnie, mam dorobioną półkę ale to lipa, nie ma jak oryginał...
to półka czy dykta???
a dykte dorobisz idealnie dobierając kształt z "dywanika"+malutkie tylko poprawki.
Dykta,chodzi o dyktę bagażnika, ciekawe jak jest dykta po japońsku :d
Bierzesz dywanik z bagażnika, idziesz do stolarza aby na wymiar wyciął płytę z MDF i masz super "podłogę" dla bagaznika.
Ja podobnie zrobilem z moją starą, któa była połamana. kosztowało mnie to 20zł i pół godziny czekania a płyta do dzis funkcjonuje świetnie.