PDA

Zobacz pełną wersję : BAGAŻNIK, CZY CZEGOś TAM BRAKUJE ???

shogunnn
01-03-08, 23:39
Jestem szczęśliwym posiadaczem HONDY CIVIC rocznik 94 hb. i zastanawiam się czy materiał przyczepiany na rzepy gdzie znajduje się zapas powinien oryginalnie być wzmocniony jakąś sztywną półką, wydaje mi się to logiczne, ponieważ nic nie można tam ustawić... Czy w waszych pociechach też tak jest ??? Nikt z moich znajomych nie ma HONDY więc nie mam jak tego sprawdzić...

Dzięki POZDRAWIAM!!!!!

Matey
01-03-08, 23:46
Dykta taka powinna byc...

Skoti
02-03-08, 01:15
dokładnie, dykta a na niej "dywanik"

laciu
02-03-08, 07:38
dokłądnie potwierdzam, dykta z wyciętym małym otworem i gąbeczkami, wykonaj taką sam z cienkiej skleiki...

shogunnn
02-03-08, 10:52
Dzięki, fajnie jak byście mieli jakąś fotkę, albo link gdzie można podpatrzeć dokładnie, mam dorobioną półkę ale to lipa, nie ma jak oryginał...

Lcfr
02-03-08, 11:12
Dzięki, fajnie jak byście mieli jakąś fotkę, albo link gdzie można podpatrzeć dokładnie, mam dorobioną półkę ale to lipa, nie ma jak oryginał...

to półka czy dykta???

a dykte dorobisz idealnie dobierając kształt z "dywanika"+malutkie tylko poprawki.

shogunnn
02-03-08, 11:41
Dykta,chodzi o dyktę bagażnika, ciekawe jak jest dykta po japońsku :d

zieloo007
02-03-08, 11:48
Bierzesz dywanik z bagażnika, idziesz do stolarza aby na wymiar wyciął płytę z MDF i masz super "podłogę" dla bagaznika.

Ja podobnie zrobilem z moją starą, któa była połamana. kosztowało mnie to 20zł i pół godziny czekania a płyta do dzis funkcjonuje świetnie.