Zobacz pełną wersję : Od czego zacząć
adriangrabowski
01-03-08, 11:41
mam civica coupe VI generacji całkowita seria i kase do wydania okolo 2000 zł od czego zacząć prosze o pomysły
Wygląd czy osiągi ?? Albo jakto się ostatnio modnie mówi ;), Lans czy Performance ??:). Pozatym raczej zły dział wybrałeś na takie pytanie.
adriangrabowski
01-03-08, 12:10
bardziej lans
Dociułaj jeszcze i kup porządne koło.
Popatrz w "Nasze Hondy" VI Gen. tam jest kilka ciekawych projektów...
Jeden z nich
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=34362&postdays=0&postorder=asc&start=80
adriangrabowski
01-03-08, 15:08
ja mam jakiś tam pomysł w głowie i przede wszystkim to chciałbym dokładki zderzaków type r ale gdzie takie coś dostać no i lampy SI no chyba że macie lepszy pomysł
koła zawias dokładki. w takiej kolejności. 2000 to może być trochę mało na konkretne koła.
Skoro mowisz o lansie jako pierwszym to zacznij od zakupu zawiasu , felg, dokladek, lamp noi na koncu wydech zeby dodal calemu wizerunkowi przyslowiowej kropki nad "i"
Tylko 2k to faktycznie za malo na to wszystko. Po malucku nie spieszac sie dasz rade
Powodznka i wytrwalosci zycze
adriangrabowski
01-03-08, 17:26
jeżeli chodzi o zawias to czy eibach pro kit -35 na seryjnych amorkach na początek był by oki
w granicach -35mm na seryjnych amorach kazda spreżyna będzie oki, byleby autko się położyło na glebie. Ja mam u siebie jamexy za 350zł i też jestesm zadowolony
adriangrabowski
01-03-08, 19:53
dobra ale chciałbym to zrobić na dwa razy to znaczy teraz dobre sprężyny a jak padną amory seryjne to kupić jakieś dobre amorki dlatego myśle o eibach pro kit co wy na to i dzieki dotychczasowe propozycje
Ja jeżdżę na eibach pro kit i po roku jazdy amory mają ok 80 % więc nie jest chyba źle, tak ze polecam
adriangrabowski
02-03-08, 12:26
ja jużjestem prawie zdecydowany na te eibachy ale mam teraz jeszcze jedno ważniejsze pytanie czy te dokładki bedą pasować na 100 % do mojej hani bo szukałem czegoś ala typ r i znalazłem takie a i są one z abs dzięki za odpowiedz http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-97-98-HONDA-CIVIC-3D-TR-FRONT-REAR-BUMPER-LIP-GRILL_W0QQitemZ310027268161QQcmdZViewItem?hash=ite m310027268161
A masz jakieś koła ładne ? Bo jeśli nie to dokładki powinny być ostatnią rzeczą jaką kupisz...