Zobacz pełną wersję : Tapicerka odchodzi, pęcherze powietrza
Czy u Was tez jest taki problem?
http://img253.imageshack.us/img253/5616/dsc00714ok1.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/1301/dsc02572re4.jpg
Latem jest jeszcze gorzej-robia sie setki pecherzy i wyglada to paskudnie :/
Probowalem podklejac to butaprenem, ale wyszlo jeszcze gorzej, poniewaz klej rozpuscil gabke pod derma i wszystko sie strasznie pomarszczylo :/
Moze sprobowac klej w strzykawce z igla? Ale jaki klej jest rzadki i nie rozpusci gabki? A moze inne pomysly?
Ups-nie ten dzial. Prosze Moda o przeniesienie do technicznego.
Myslę, ze kupisz uzywane boczki "bezbąbelkowe" za 100 PLN.
...Chyba to najprostsze i najskuteczniejsze rozwiązanie...:-)
skolopendra
29-02-08, 18:46
Czy u Was tez jest taki problem?
ja pierwsze widzę takie coś :/
zdecydowanie kup używkę ,myślę ze droga nie będzie
Wygląda, jak by ktoś to wcześniej odklejał, i teraz klej puszcza.
Nie bawiłbym się w naprawę tego, lepiej szukać używek.
Heh dziwny przypadek. Może masz autko po powodzi? Tak jak inni pisza najlepszym rozwiazaniem bedzie zakup uzywanych boczkow w dobrym stanie.
mam to samo w tym samym miejscu, dwa malutkie pęcherzyki ale jak na razie mi to nie wadzi
U mnie też pare małych bąbli wyskoczyło. To chyba bolączka wczesnej 6 generacji ... widziałem to kilka razy u znajomych właśnie 2 autach 96-98 ... qp, htb, sedan....
może nie masz tej folii, która powinna być na drzwiach i zbiera sie wilgoć??
naprawiać nie ma sensu-lepiej wyjdzie kupić używkę...
Podobnie jest u mnie odkąd kupiłem ... też na prawych drzwiach i w tym samym miejscu (96r)
Najpierw myślałem, że może u poprzedniego właściciela za dużo na słońcu stał ... ale czytając wcześniejsze posty wychodzi że jakaś wada produkcyjna chyba.
Też rozważałem wstrzyknięcie kleju w te bąble strzykawką z cieniutką igłą ... jednak to raczej nie jest dobry pomysł :bicie: wątpię żeby to wyszło estetycznie
Pozostanie opcja z kupieniem nowego boczka
adriangrabowski
01-03-08, 20:49
ja mam ten sam problem w moim coupe i też na prawych drzwiach
skolopendra
01-03-08, 20:53
mam to samo
U mnie też pare małych bąbli wyskoczyło.
Podobnie jest u mnie odkąd kupiłem
ja mam ten sam problem
to już wiemy w jakim kraju robią buble ;)
to już wiemy w jakim kraju robią buble ;)
Chyba wlaściciele aut z VINem zaczynającym się na 1HG się na Ciebie zdenerwują ;)
W moim Japanese '96 boczki laleczka, może auto z Włoch przyjechało, tam wiele aut na słońcu stojących tak ma