Zobacz pełną wersję : pompa wspomagania a lampa
Witam mam problem z włożeniem lampy od kierowcy gdyz przeszkadza mi pompa od wspomagania i co tu zrobic auto d15b2 czyli eg4 swap na D16Z5 Z REXa , auto jest u elektryka i mysle jak to zrobic? pomysly prosze o pomoc pozdrawiam !
Wsadź ją normalnie. Za dużo odsunąłeś łapę od wspomagania bo mniemam, że zostawiłeś łapę od wspomy z sohc a ona bez dystansu nie pasuje. U mnie jest wystarczająco miejsca.
sa zaLOZONE DYSTANCE mistrzu ogolnie byly dluzsze sam je osobiscie skrocilem i nie mam pewnosci czy wejdzie bo autka u mnie nie ma a jest u elektryka, ale mysle ze nie wejdzie jeszcze, pompa od sohc
xxxCHADZIAxxx
06-10-13, 16:53
bo zle robisz :/ bylo robic to jak auto masz w garazu bo na odleglosc nic nie wymyslisz i znowu bedziesz przerabiał :/
no kurde nie zdazylem jak odbiore to bede patrzyl a jak nie wejdzie to pomysl? jakis? :[
xxxCHADZIAxxx
06-10-13, 17:14
a jak nie wejdzie to bez wspomy tez da sie jezdzic:)
odpada :D bo laska sie uczy jezdzic :D przypiluje lampe :D
xxxCHADZIAxxx
06-10-13, 20:41
Dobre rozwiazanie
Jak ty chcesz dobrać dobrą długość dystansu robiąc dystans na oko. Łapę od wspomagania trzeba odsunąć o 3cm... I wtedy miedzy pompą a lampą jest z centymetr luzu..
xxxCHADZIAxxx
07-10-13, 13:48
musisz wyzezbic tak zeby to pasowało a nie wzioles pod uwage jednej zeczy ze pod czas ruchow silnika ten jednen centymetr nie starczy bo i talk bedzie wadzil o lampe i tak :)
no oki :D jak tak robiles i pasuje :D
Nic nie wadzi ten centymetr jest wystarczający, silnik nie wali mi o lampę więc jest spoko :D
oki jak nie to stawiasz piwo :D