Zobacz pełną wersję : Jak sprawdzić nadkola od wewnątrz- civic V coupe
kaczka208D
01-10-13, 09:15
Witam, mam pytanie otóż za niedługo jadę oglądać civic-a Vgen coupe i chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość sprawdzenia nadkoli od środka bez demontowania całych boczków tylnych ?
W civicu V HB nie ma problemu ponieważ w tym boczku tylnym jest plastik który po podważeniu ładnie wychodzi i już można zerknąć do środka, natomiast widziałem, że w coupe boczek jest w całości i chyba nie da się tam otworzyć żadnej klapki. Może przez bagażnik ?
czy jest możliwość sprawdzenia nadkoli od środka bez demontowania całych boczków tylnych ?
Z tego co wiem niestety nie
Przynajmniej mi się nie udało zobaczyć bez zdjęcia boczków
kaczka208D
02-10-13, 11:18
A od strony bagażnika, nie da się odchylić tych dywanów po bokach i zerknąć ? :)
Od bagażnika da się, bez większych problemów to zdejmiesz, jest na takie wciskane spinki
kaczka208D
02-10-13, 14:11
Czyli trzyma się to na samych spinkach, żadnych plastikowych listew nie trzeba zrywać? Nie moje auto to też nie chciałbym komuś go dewastować, a wiem że te plastiki lubią pękać czasami :rolleyes:
Tak, ten boczek jest taki "materiałowy" , wiec nie połamiesz, a spinki wchodzą w metalowe otwory i ich to już na pewno nie zniszczysz bo są tego typu wciskane w otwór http://www.auto-spinka.pl/pl/p/B25539-Spinka-tapicerki-Ford-Honda-Accord-Civic-90667-SA0-003/881
Dwie czy trzy są.
kaczka208D
03-10-13, 11:33
Dzięki :)