Zobacz pełną wersję : Woda w środku EJ9
Ostatnio zauważyłem, że po każdym mocno deszczowym okresie nabieram wody w okolicach pedałów. Odnoszę wrażenie, że woda cieknie gdzieś z góry (na wysokości pedałów lub cos koło tego), podłoga jest jak najbardziej zdrowa, bez najmniejszych ognisk korozji. Może ktoś juz spotkał się z podobnym przypadkiem. Jeśli tak to proszę o pomoc, jakieś wskazówki.
skolopendra
26-02-08, 14:42
może była bita ??
może była bita ??
Też myślałem o tym, ale jestem pewien , że nie. owszem miała lekkiego strzała, ale w tył i po prawe stronie.
skolopendra
26-02-08, 15:15
w 5 gen często podcieka w okolicy szyby ,ale w 6 ??
najprościej sprawdzić lejąc na nią wódę i leząc w środku szukać :)
w 5 gen często podcieka w okolicy szyby ,ale w 6 ??
najprościej sprawdzić lejąc na nią wódę i leząc w środku szukać :)
Nie, no tak to się nie da... ;)
Witam
Poprzedni właściciel mojego civica miał ten sam problem, ale po stronie pasażera. Sprawdzali klimę , była szczelna. Miejsce przecieku udało się zlokalizować dopiero po zdjęciu przedniego błotnika, zrobili mastykowanie w ASO , jeżdżę już 3 rok po tej naprawie i jest w porządku czyli trafili. Może po stronie kierowcy jest miejsce , które w podobny sposób przecieka i w ASO je znają.
Pozdrawiam
[quote="arek77"]Witam
Poprzedni właściciel mojego civica ...
Dziękuję. Cenna informacja. Sprawdzę to chociaż myślę, że nie jest to przyczyna problemu.
Często jest to antena w słupku, moze tam jest nieszczelnosć i przecieka do srodka.
Często jest to antena w słupku, moze tam jest nieszczelnosć i przecieka do srodka.
Sprawdziłem, antena jest dobrze uszczelniona, ale dziękuję za podpowiedź.
Przednia szyba oryginał ??
Jeśli nie to może źle wklejona ...
Przednia szyba oryginał ??
Dzięki. Oryginał. Brak mi już pomysłów.