Zobacz pełną wersję : Lampy Depo przód problem
Spotkał się ktoś z was z tym że ta wtyczka od kierunkowskazu co wkręca się ją w klosz razem z żarówką nie pasuje do Depo bo ma za dużą średnicę? Musiałem spiłować żeby w ogóle założyć ale uszczelka już mi nie weszła i teraz cholerstwo paruje... jakim cudem mi to nie podeszło? Można gdzieś kupić mniejsze?
Spotkał. Też piłowałem. Uszczelnic sie da, ale już nie oryginalną uszczelką. Co ciekawe oryginalne reflektory też wystepują w 2 wersjach rózniących sie właśnie mocowaniem kierunków.
kurde, dzięki za potwierdzenie w każdym razie ;)
Ot informacja ciekawa. Tzn, ze Depo tez jest w dwoch wersjach, bo je zakladalem i nic nie trzeba bylo pilowac. Wszystko p&p
Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
ja też kupowałem nowe i pasowało p&p
Mafia i kolega wyzej. Te jajcy wynikaja chyba z budy mb1. W mb2 nie ma juz takich numerow.
Bardzo możliwe, ale szkoda że nikt tego jeszcze nie przewidział i nie uprzedził :/
Kupowałem lata temu do siebie i pamiętam, że też musiałem rzeźbić bo idealnie nie pasowało. Ale to chwilka roboty i wskoczyło na swoje miejsce. Nie pamiętam tylko czy tyczyło się to kierunków czy czegoś innego...:confused: