Zobacz pełną wersję : łożysko aparatu zapłonowego numer D15B2
Witam,
Potrzebuje numeru (wymiarów) łożyska od aparatu zapłonowego silnik D15B2. Może ma ktoś do sprzedania owe łozysko (nowe)?
Z góry dzięki za odpowiedz.
średnica wałka to 12,5mm :/ reszty wymiarów niepamietam bo juz dawno to robiłem
Wystarczy chwile poszukac - wymiary to : 12,5x5x28 mm. Z dostaniem nie bedziesz mial wiekszych problemow wiekszosc dobrych sklapow z lozyskami ma takie od reki, a jka nie to dzien dwa trzeba poczekac.
Pozdrawiam
skolopendra
06-03-08, 22:58
wiekszosc dobrych sklapow z lozyskami ma takie od reki,
byle nie krajowej produkcji
Rasta z Lublina. Tam nie ma takich łożysk albo
dobrych sklapow z lozyskami Ja musiałem wałek toczyć żeby dobrać łożysko i Hondke odpalić. Po roku i tak padł cały aparat. Shit
Nie rozumiem ja mieszkam w mniejszym miasteczku i gosc w sklepie mial to lozysko od reki, malo tego nawet tej samej firmy.
Ja musiałem wałek toczyć żeby dobrać łożysko i Hondke odpalić. Po roku i tak padł cały aparat. Shit
ja też toczyłem. masz jakieś powody dla których sądzisz ze potem aparat pada, bo moze powinienem juz zaczać zbierać na nowy;)
jedz do sklepu z łożyskami podaj wymiary jak pisze jacekbp_ u góry i sprowadzą bez problemu ja wymienialem na początku roku zapłaciłem za orginalne japońskie łożysko 35 zł.nic nie tocz w każdym lepszym sklepie to sprowadzą.
Moj aparat TD-42U po stoczeniu walka o pol milimetra dzialal przez rok. Pod koniec żywota aparata silnik czasami szarpal po dodaniu gazu na dolnym zakresie obrotów. (wiem - sonda lambda też ma taki objaw) Padło wszystko - cewa i reszta. :ścianaaa: Moim zdaniem to przez czujnik ktory jest na wałku, prawdopodobnie miał bicie.
Pozdro :aloha:
Czy ma ktoś konkretne namiary na sklep gdzie na pewno moge dostać to łożysko do aparatu?
byle nie krajowej produkcji
nie rozśmieszaj mnie..... kiedyś w BMW mój starszy co chwile wymieniał rolkę napinacza na oryginalną niemiacku ja ja gut supper.... niestety musiał ją wymieniać co 5 tyś KM tak sie pierniczyła łożysko padało więc się wkurzył poszedł do sklepu i kupił polskie łożysko od poloneza co sie okazało jeździł na tym łożysku do konca posiadania auta. To że polskie nie znaczy że do dupy.
Czy ma ktoś konkretne namiary na sklep gdzie na pewno moge dostać to łożysko do aparatu?
Wystarczy chwile poszukac - wymiary to : 12,5x5x28 mm. Z dostaniem nie bedziesz mial wiekszych problemow wiekszosc dobrych sklapow z lozyskami ma takie od reki, a jka nie to dzien dwa trzeba poczekac.
12,5 x 8 x 28 - Taki rozmiar a to symbol nachi 6001/012-2nsl
pozdr
Wiem jakie ma rozmiary i symbol, chodzi mi o jakiś sklep gdzie to dostanę bo u mnie nigdzie w pobliżu przynajmniej do 20km nie dostanę
Wiem jakie ma rozmiary i symbol, chodzi mi o jakiś sklep gdzie to dostanę bo u mnie nigdzie w pobliżu przynajmniej do 20km nie dostanę
nie ma tam u Ciebie żadnych sklepów albo hurtowni z łożyskami pasami itd.. albo poszukaj na necie sklepu
tylko nie bierz lozyska 6001 bez /012-2nsl, bo bedziesz musial walek toczyc albo kupowac drugie.
albo:
http://www.lozyska.net.pl/product_info.php?products_id=2263&osCsid=949d369a6dfe7b01cb0e105a82be7250