Zobacz pełną wersję : prosze o pomoc
Witam mam takie pytanie.. zgubiłem kluczyki do moejej hani pytanie moje jest takie co musze wymienic oprucz stacyjki zebym mugł odpalic hanie?? słyszałem ze kompa i sterownik od imobilasera nie wiem czy to prawda prosze o pomoc
Pewnie kluczyk stacyjka, nie wiem jak z zamkiem drzwi, masz pilot do immo?
tak pilota zapasowego mam.. chodzi o to czy jak wymienie stacyjke z kluczykiem to czy imobilaser mój stary mi pusci ten nowy kluczyk
czy jak wymienie stacyjke z kluczykiem to czy imobilaser mój stary mi pusci ten nowy kluczyk
W życiu :)
Potwierdzam na własnym przykładzie
Wystarczy "wgrać" nowy, ja dawałem do ASO, ale kwoty za tę przyjemność nie pamiętam ;)
to co chłopaki mam wymienic cały komplet?? co w niego wchodzi bo nie wiem co mam kupic oprucz stacyjki i kluczyka
to co chłopaki mam wymienic cały komplet?? co w niego wchodzi bo nie wiem co mam kupic oprucz stacyjki i kluczyka
udaj się do speca od zamków samochodowych, zrobi Ci wszystko na tip-top
-wymieni wkładkę w stacyjce
-wymieni wkładki w drzwiach (pomyśl: jak pilot nawali - stłuczesz szybę ?)
-zaprogramuje nowy klucz do immo, skasuje stary (jak masz czerwony kluczyk serwisowy, to wyjdzie troszkę taniej)
a tak to musisz kupić kluczyk z całym kompem, wkładkami i stacyjką i wszystko robić sam
modułu immo przy stacyjce wymieniać nie trzeba - kod kluczy jest na addon'ie w CPU
Wystarczy "wgrać" nowy, ja dawałem do ASO, ale kwoty za tę przyjemność nie pamiętam
W ASO u Karlika w Poznaniu150 zł to kosztuje więc coś podobnego powinno być gdzieś indziej
;2065897]wymieni wkładkę w stacyjce
-wymieni wkładki w drzwiach
- i bagażniku....
- i bagażniku....
racja :) zapomniałem, bo sam mam na pilota :D