PDA

Zobacz pełną wersję : Rozkodowane radio

supporter
31-08-13, 11:07
Witam, mam oryginalne radio, ostatnio byłem zmuszony odpiąć klemy od akumulatora i rozkodowałem sobie radio. Jest 3 możliwości wpisania kodu, co stanie sie gdy wpisze 3 razy złu kod ?
Skąd mogę wziąć poprawny kod ? dodam ze nie mam papierów do radia więc jedyna możliwość to internet.
z góry dziekuje za pomoc.
pozdrawiam!

mario1989
31-08-13, 13:56
Cyfry masz z przedziału od 1-6
Z numerem VIN do ASO trzeba iść:p

raizzo
01-09-13, 14:35
Nie trzeba od razu wydawać ciężko zarobionych pieniędzy w ASO, można odkodować radyjko po numerze seryjnym u osiedlowego magika lub poszukać takiej osoby w internecie koszt takiej usługi to maks. 25zł.

mario1989
03-09-13, 07:14
Jeżeli myślisz że w aso wydasz majątek za podanie kodu do radia to jesteś w błędzie, chociaż nie wiadomo co u Ciebie oznacza słowo ''Majątek''

raizzo
07-09-13, 21:57
No jeśli wolisz przepłacać czterokrotnie to już twoja sprawa, dla mnie osobiście nie jest to majątek a zbędny wydatek.

mario1989
08-09-13, 12:21
Przecież Ci ****a za darmo podadzą kod po nr. VIN więc po co przepłacać 25 zł na osiedlowego magika

raizzo
08-09-13, 22:33
Easy dresik nie unoś się tak bo ci żyłka pęknie, jak byś nie wiedział to za darmo rozkodowują po vin tylko nowe radia za starsze modele się niestety płaci więc następnym razem zweryfikuj swoje dane zanim się zaczniesz spinać.

mario1989
09-09-13, 08:48
czemu od razu dres:confused:
Ehh raizzo widzę że często rozkodowujesz radia hmm:rolleyes: bo Twoja wiedza rzeczywiście jest na wysokim pułapie,
ale przecież chcieliśmy pomóc koledze a nie hejtować:cool: a kolega z tego co widzę zainteresowany swoim tematem nie jest.
A co jest z tymi starymi radiami że trzeba płacić? podaje się gostkowi vin i nr ser. radia , przyciśnięcie 1+6 razem i wyświetlają się dwa kody na wyświetlaczu tak?? Chwila roboty

raizzo
09-09-13, 19:35
Nie wiem co jest nie tak ale sam kiedyś chciałem rozkodować dość rzadki model fabrycznego radia do Hondy i poinformowano mnie że będzie to kosztowało ok. 120zł ale wiem że przy nowych radiach nie pobierają żadnej opłaty.

PS. Nazwałem cię dresikiem bo najechałeś na mnie jak typowy dres ale skoro jest na odwrót to z góry przepraszam, rzeczywiście kolega nie jest zainteresowany tematem więc nie ma sensu już podpowiadać skoro wszystko zostało ujęte w temacie.

mario1989
09-09-13, 19:43
:cool: no i *****iście można zamknąć