Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kubły CTR EP3

kostek_
30-08-13, 18:59
Ktoś miał do czynienia z kubłami z CTR'a EP3? Jak trzymają? Co myślicie żeby je wrzucić do jajka?
Czy może dać sobie spokój i szukać czegoś innego?

dimo
30-08-13, 19:46
przywitaj się w odp dziale po czym użyj opcji szukaj.. do jajka wrzucisz, ale wysoko się w nich siedzi.

martin86
30-08-13, 21:13
nie do konca ja mam u siebie w EJ2 i jest spoko tylko oczywiscie kosztowało to troche czasu na przerobienie szyn

Michalll_1991
01-09-13, 01:36
i lipa z szelkami o ile je planujesz, beda gryzć w szyje :P

Kwapcio23
07-09-13, 02:54
W paru fotelach kubełkowych siedziałem, w TypeRowych fotelach też siedziałem, które "kubłami" nie są(!!!). Jak już wyżej napisano z pasami szelkowymi ciężko, trzymanie niby spoko, ale bez jakiegoś kosmosu. Mnie osobiście bardziej odpowiadają np jakiekolwiek Recaro z Evo VII-IX. Na pewno jakimś plusem w przypadku EG jest to, że się składają. Wizualnie do V generacji moim zdaniem pasują średnio, najlepsza opcja to chyba mimo wszystko fotele z Prelude, kosztujące połowę mniej, wizualnie w miarę pasujące, trzymające też nie najgorzej. Jak chcesz kubeł to kup sobie nawet najzwyklejsze Bimarco, czy tanie Mirco tylko dla kierowcy i może nie będzie to piękne, na pewno nie będzie praktyczne, ale na pewno będzie działać.

Pomijam, że powinieneś ruszyć tyłek i poszukać na forum, bo byyyło, ale jakoś z wieczora mam dobry humor to się naprodukowałem. ;)