xeN
30-08-13, 02:11
Witam, niedawno musiałem wstawiać nowe drzwi i błotnik - tylko z prawej strony + nowe progi w swojej 5D. Po odebraniu auta od lakiernika o dziwno przestało mi grać radio. Dosyć dziwną sprawą było to że raz na jakiś czas się załączało (a raczej głośniki), w czasie jazdy / przy uruchomieniu auta / ponownym uruchomieniu. Niestety od niedawna nastała kompletna cisza. Radio jest sprawne bo sprawdzałem, nie wiem jak głośniki bo nie miałem okazji sprawdzić w innym aucie, ale za to były podłączane inne i też nie działały (chyba że coś źle podłączył pewien mechanik, w co wątpię), kable na tyle co widzę nie zostały nigdzie uszkodzone nawet jeśli to strona lewa była przecież nie ruszana, a nie działają dwa głośniki.. Inne radio po podłączeniu też nie ma odzewu. Oczywiście wszystko jest dobrze podłączone, przy radiu również, więc nie pytać o takie banalne sprawy. ;) Aha jeszcze jedno, po odebraniu autka również szalał mi alarm, znaczy załączał się sam cały czas, na następny dzień wszystko było okej.. Nie wiem czy to ma jakąś zależność, ale może na coś wpadniecie bo czuje tu skopaną elektrykę.
Macie jakieś pomysły? Pozdro.
Macie jakieś pomysły? Pozdro.