stefan8835
29-08-13, 22:46
Witam mam taki problem z honda mb d14z4 wymienial mi mechanik uszczelniacze poniewaz brala olej chociaz po wymianie dalej kopci ale nie oto chodzi,chodzi o to ze po wymianie mam problem z szapraniem silnika na malych obrotach tak od 1000 do 2000 szarpie silnikiem jakby nie dostawala paliwa, tak od 2000 obrotow wkreca sie i jest takie wrazenie jak by nagle zaskoczyla i nie szarpie juz, niewiem co jest grane moze ktos mi to wytlumaczy byl bym bardzo wdzieczny bo potrzebuje auta sprawnego na juz z gory dziekuje p.s a z tym braniem oleju to raczej pierscienie??
Dzisiaj jeszcze zauwazylem ze auto szarpie jak da sie mu wiecej gazu a jak sie lekko gazuje to praktycznie nie szarpie no i grzeje sie bardziej niz przedtem prosze o jakas odpowiedz bo wyjezdzam za granice za 2 dni i chcial bym zeby autko bylo sprawne dodam ze na biegu jalowym chodzi jak zegarek.
Dzisiaj jeszcze zauwazylem ze auto szarpie jak da sie mu wiecej gazu a jak sie lekko gazuje to praktycznie nie szarpie no i grzeje sie bardziej niz przedtem prosze o jakas odpowiedz bo wyjezdzam za granice za 2 dni i chcial bym zeby autko bylo sprawne dodam ze na biegu jalowym chodzi jak zegarek.