Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : PILNA POMOC!!

Upuaut
15-02-08, 15:31
Witam,

Dopadła mnie plaga złodziejstwa i ukradli mi 4 kola ATS Scala 15" z oponkami BF Goodrich 195/50. Jeśli ktoś proponował Wam taki model od wczoraj prosze o kontakt.
Wracając do tematu. Hondzia stoi na cegłach a ja pilnie szukam kółek do niej prosze o rade czy to sie nada?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=313753072&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

Pozdrawiam

kurgan
15-02-08, 21:47
wiem, ze masz kose na gardle ale ta felga to nie bardzo do hondy powinna sie nadac, ale nie zakladalbym jej jezdzij lepiej na stalowkach... szukaj po forach swoich felg pewnie w jakiejs H beda jezdzic. patrz na spotach predzej czy pozniej trafisz na nie

ceelx
15-02-08, 21:50
jak dla mnie za male et na ta szerokosc ;)

cart
15-02-08, 21:56
przenosze do ukladu jezdnego

muzammil
15-02-08, 22:20
wiem, ze masz kose na gardle ale ta felga to nie bardzo do hondy powinna sie nadac, ale nie zakladalbym jej jezdzij lepiej na stalowkach... szukaj po forach swoich felg pewnie w jakiejs H beda jezdzic. patrz na spotach predzej czy pozniej trafisz na nie

swiete slowa. wymyj stalowki, ew pomaluj jak sa zniszczone i na razie smigaj na nich(u mnie w 3miescie od wczoraj znow zima:) ) , jeszcze do wiosny troche jest.
Blagam, nie kupuj tych szwabskich "felg":(((