Zobacz pełną wersję : Podświetlanie zegarów
Witam,po wymianie akumulatora ,odpaleniu auta i włączeniu świateł zgasło podświetlanie całej deski,komputera i ekaranu nawigacji,wszystko się podświetla dopóki nie włączę świateł,czy trzeba coś przestawić w ustawieniach aby podświetlanie było także po włączeniu świateł,proszę o poradę,dzięki.
Podejrzewam, że zrestartowało się natężenie podświetlenia zegarów. Włącz światła i spróbuj dać większe natężenie (pokrętłem do regulacji podświetlenia). Natężenie podświetlenia jest różne dla włączonych świateł, a inne dla wyłączonych.
Pozdrawiam
No tak tylko gdzie szukac tego pokrętła od naterzenia podświetlania,jaj mam wersje z nawi i jest tylko przycisk do panelu nawigacji.
To strasznie ubogą masz tą wersję jak masz tylko jeden przycisk w aucie :)
To strasznie ubogą masz tą wersję jak masz tylko jeden przycisk w aucie
:D
butler.gdansk
29-08-13, 11:27
http://img837.imageshack.us/img837/2678/rlw8.jpg
W białym kółku masz regulację jasności
Przepraszam za zamieszanie,ale dopiero uczę się tego autka,już znalazłem,proszę o usuniecie tego wątku,pozdrawiam.
Przepraszam za zamieszanie,ale dopiero usze się tego autka,już znalazłem,proszę o usuniecie tego wątku,pozdrawiam.
Działa podświetlenie? :p
butler.gdansk
29-08-13, 11:32
Hahaha... Mądrale. Już to widzę jak każdy z Was jak od razu wszedł do Civica to wiedział co gdzie się ustawia. ;)
Kierownica,biegi i pedały są takie same jak w innych autach,a reszta jest pięknie opisana w instrukcji obsługi auta. :o
butler.gdansk
29-08-13, 11:37
Taa.. Instrukcja. Połowa z nas nie ma jej w ojczystym języku. Moja tylko szprecha co niezbyt mi przypadło do gustu. Ale od czego jest forum... :)
Hahaha... Mądrale. Już to widzę jak każdy z Was jak od razu wszedł do Civica to wiedział co gdzie się ustawia. ;)
Ooo.. przepraszam ja prawie wszystko wiedziałem,bo siedziałem juz na forum kilka miesiecy przed kupnem ;) i wielkie dzieki za istnienie tego forum !!!