Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : listwa boczna na drzwi

rafloo
15-02-08, 09:59
odkleił mi się koniec listwy drzwiowej więc oderwałem ją całą niestety nie było na niej zatrzasków ani na drzwiach nie ma otworów. Listwa była przyklejona niestety nie nadaje sie do montażu bo rdzeń stalowy przerdzewiał za przyczyną pękniętej listwy. Czy występowały listwy klejone?? HB z 93r bo opisy na forum dotyczą listew z zatrzaskami i czy jak kupię używkę z zatrzaskami to czy można ją zamontować na taśmie??
pozdro

kenny
15-02-08, 11:43
Widać ktoś zaszpachlował otwory w drzwiach. Jak to wygląda od środka po zdjęciu boczka?

rafloo
15-02-08, 12:47
na razie nie ściągałem tapicerki ale przyjże się temu przetłoczeniu czy nie ma śladu po otworach na jednej aukcji gościu miał listwę ale na prawe drzwi i opisywał że w pierwszych modelach były klejone nie wiem jak wyglądają listwy w innych haniach 5gen ale ta moja miała rdzeń stalowy i była oblana gumą czy ta na zatrzaski to jest PCV czy guma i czy tę z zatrzaskami można przyczepić na taśmę??

Matek-skc
15-02-08, 13:13
wszyskie eg3 nie maja otworow na zatrzaski bo w nich listwy sa klejone...
czy tę z zatrzaskami można przyczepić na taśmę?? pewnie tak tylko musisz uciac zarzaski oddluscic i przykleic na pozadna tasme 2-stronna itp

rafloo
15-02-08, 13:47
dzięki
myślę że wymiary tzn szerokość grubość i długość są takie same czy klejone czy na zatrzask
pozdro

kenny
15-02-08, 17:59
wszyskie eg3 nie maja otworow na zatrzaski bo w nich listwy sa klejone...

a to Ci ciekawostka

Matek-skc
15-02-08, 18:50
a to Ci ciekawostkajak sie myle to mnie popraw, nikt przeciez nie jest doskonaly :)

airman
15-02-08, 23:03
Kleiłem u kumpla maty ostatnio i ma w EG3 zatrzaski normalnie... 95rok...

Lcfr
16-02-08, 14:02
a to Ci ciekawostkajak sie myle to mnie popraw, nikt przeciez nie jest doskonaly :)

no mnie sie wydaje, ze raczej wszystkie maja...

marcin EZG
11-04-08, 21:24
maja wszystkie !! tak na marginesie musze kupic pare zatrzasków bo pourywalem przy demontazu listwy:)